Arădenii își pot achita taxele şi impozitele locale aferente anului 2024 începând de luni, 15 ianuarie

directia venituri arad impozite
Distribuie:

Primăria Municipiului Arad prin Direcția Venituri anunță că taxele şi impozitele locale aferente anului 2024 se vor putea achita începând de luni, 15 ianuarie 2024.


Arădenii au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată:

  • plata online (platforma electronică – globalpay și ghiseul.ro),
  • stații PayPoint,
  • prin POS și
  • numerar.

Plata cu numerar sau card bancar se poate face la toate casieriile Direcţiei Venituri: pe strada Mucius Scaevola nr.11 și pe Bulevardul Revoluţiei nr.73, în incinta Palatului Cenad. Programul cu publicul este de luni până joi de la 8:30 – 16:00 și vineri de la 8:30 – 13:30.

Serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale este disponibil şi la toate oficiile poştale din municipiu.

O altă metodă rapidă și modernă de plată a  taxelor,  impozitelor sau amenzilor este  prin intermediul uneia dintre cele 45 de stații PayPoint. Acestea sunt amplasate în supermarketuri, centre comerciale, benzinării sau magazine de proximitate.

De departe una dintre cele mai comode și mai sigure metode de plată a taxelor şi impozitelor locale este cea online. Accesați pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro şi alegeți Platforma de contact a Direcţiei Venituri – Plăteşte online.

Persoanele fizice care plătesc cu anticipaţie impozitele pentru terenuri, clădiri și mijloace de transport beneficiază de o bonificație de 10 procente.

 

Biroul de presă al PMA


 

Categorie: Administrație
Etichete: Directia Venituri, primaria arad, taxe și impozite 2024
Distribuie:
Articolul anterior
Fostul primar al Sântanei, Viorel Enache, a încetat din viață
Articolul următor
Arădenii nu s-au potolit nici de Crăciun. Câțiva sunt cercetați pentru violență în familie, furt, omor dar și abateri în trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

benidorm large

AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

Asta social-filantropie, nu ca amărâții ăia care predică fraierilor că ortodoxia se face în smerenie, cu umilință și sacrificiu de sine, rugându-te pentru aproapele tău și trăind în modestie! Ca…