Atenție, arădeni! Falși angajați în construcții cer sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt rămase în urma lucrărilor executate în municipiu

asfaltare_arad
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria Municipiului Arad le recomandă cetățenilor să acorde atenție sporită persoanelor care zilele acestea se dau drept angajați ai operatorului economic contractat de către municipalitate pentru lucrări de asfaltare a străzilor din oraș și cer anumite sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt, rămas, spun aceștia, în urma lucrărilor executate în zonele respective.

Menționăm că angajații operatorilor economici contractați de Primăria Arad nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la cetățeni în schimbul executării diferitelor lucrări de investiții cu atât mai puțin a celor de modernizare a străzilor din municipiu.

Apel către arădeni

Vă rugăm ca în cazul în care sunteți abordați de acești indivizi să apelați de urgență numărul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Arad, 0257-939 și să semnalați zona în care vă aflați.

Biroul de presă al Primăriei Arad

 

Categorie: Administrație
Etichete: asfaltare arad, falși angajați, primaria arad
Distribuie:
Articolul anterior
DSP Arad transmite și exemple pozitive în urma controalelor la unități de tip restaurant/fast-food/catering
Articolul următor
Aradul – JUDEȚ PILOT pentru pregătirea pe baze didactice în domeniul ȘTIRILOR FALSE, DEZINFORMĂRII și AGRESIUNLOR CIBERNETICE

1 comentariu. Leave new

  • Ce este asa greu de aflat ine se oupa u astfel de afaceri penale, pai cati se oupa cu asfalarea in municipiu si ati au utilaje si personal neacalificati format doar din vinituri care s-au mai ocupat cu furturi de pe santierele pe care au lucrat, dac nu-i stie primaria politia ii stie in mod sigur.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie