Spațiile comerciale din incinta Stadionului „Francisc Neuman” vor putea fi închiriate de RECONS doar prin licitație publică [VEZI PROCEDURA]

spatii_comerciale_stadion_uta
Distribuie:

Consilierii locali municipali au pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 28 septembrie, și Proiectul de hotărâre privind  aprobarea procedurii de închiriere, prin licitație publică, a spațiilor cu altă destinație aflate în administrarea SC RECONS SA, situate în incinta Stadionului Municipal – Arena Francisc Neuman, situat în Arad, str. Frații Neumann, nr. 2.

Prin proiectul de hotărâre se aprobă:
  • Procedura de închiriere, prin licitație publică pentru o perioadă minimă de 1 an și maximă de 3 ani, a spațiilor cu altă destinație aflate în administrarea SC RECONS SA, din incinta Stadionului Municipal – Arena Francisc Neuman, situat în Arad, str. Frații Neumann, nr. 2, care aparțin domeniului public al Municipiului Arad.
  • Caietul de sarcini și Documentația de atribuire privind închirierea spațiilor cu altă destinație, conform anexelor nr. 1 si 2 care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.
  • Contractul-cadru de închiriere a spațiilor cu altă destinație, prevăzut în anexa nr.
    3 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
CAIETUL de SARCINI și DOCUMENTAȚIA de ATRIBUIRE privind închirierea spațiilor cu altă destinație din incinta Stadionului Municipal – Arena Francisc Neuman:

Procedură privind înhiriere… by www.criticarad.ro

 

În cadrul Stadionului sunt construite multe spații comerciale în scopul satisfacerii cerințelor consumatorilor privind alimentația publică (atât în timpul competițiilor sportive cât și pentru găzduirea altor evenimente deschise publicului), iar scopul acestora este atragerea de venituri la bugetul local.

 

Categorie: Administrație
Etichete: SC RECONS SA, Stadionul Municipal Arena Francisc Neuman
Distribuie:
Articolul anterior
Concurs de picturi murale pentru transformarea a trei pereți ai Bazei Sportive „Constructorul” în artă urbană
Articolul următor
Investiţia în panouri solare te ajută să reduci costul imens al facturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie