ATLETISMUL, TIRUL ȘI KAIACUL – primele sporturi reactivate de astăzi

denis both
Distribuie:

 

Conform listei de sporturi individuale în aer liber care îşi pot relua pregătirea începând cu 15 mai se numără şi atletismul, cu probele de alergări şi aruncări. Aşadar, primii sportivi de la CSM Arad care revin la antrenamente sunt atleţii aruncători, cum ar fi Denis Both sau Andrei Severin, ambii specializaţi pe proba de suliţă. De astăzi, atleţii ar trebui să aibă undă verde pe stadionul Gloria, care se redeschide mai întâi pentru sportivii profesionişti.

Printre secţiile CSM-ului care se pot reactiva din 15 mai se mai numără tirul sportiv, dar doar în proba de talere, cu arădeanca Briana Vărcuş printre sportivi, în vreme ce kaiacul are şi el undă verde, dar doar pentru anumite probe individuale, printre care cea de sprint.

În rest, celelalte sporturi rămân în “stand-by” şi se pregătesc pentru o revenire etapizată în pregătirea specifică. Aşadar, nataţia, tenisul de masă, gimnasticile sau judoul mai aşteaptă, data de 1 iunie fiind o altă „bornă” de restart posibilă pentru unele dintre ele.

Categorie: Sport
Etichete: briana vărcus, covid 19, csm arad, kaiac, tir
Distribuie:
Articolul anterior
Cadou de „LIBERARE”, direct din SERVIETA lui Stoian, pentru toți arădenii: „În termen de 3 zile, toate terasele situate pe trotuarele de pe domeniul public să fie desființate / demolate în vederea asigurării unei circulații pietonale corespunzătoare și a păstrării distanței fizice sanitare”
Articolul următor
DIICOT Oradea a „săltat” o grupare de 18 HACKERI din 10 județe (inclusiv Arad) care perturbau sisteme informatice ca să facă BANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie