Înotătorii de la CSM Arad pregătesc startul sezonului

inot
Distribuie:

Secția de natație de la CSM Arad se pregătește pe plan local pentru startul noului sezon. Vestea începutului de an este că multipla campioană şi medaliată naţională, Andreea Popescu, senioară din acest an, a fost preluată de antrenoarea Daria Barta, profesorul Viorel Bitang urmând să se ocupe în continuare de alţi doi înotători talentaţi ai clubului, David Crişan şi Lucas Rad – ambii categoria tineret, plus că va prelua şi o grupă de copii de 7-8 ani.

Triplă campioană naţională, de două ori la categoria tineret şi o dată la senioare şi de șase ori medaliată la Naționalele în bazin de 50 de metri, dar şi de cinci ori medaliată cu aur la Cupa României, Andreea Popescu s-a numărat printre performerii anului trecut în sportul arădean, ea ocupând locul 6 la Gala organizată de Primărie şi figurând a treia, pe lista laureaţilor CSM Arad în 2021.

Înotătoarea CSM-ului are un început de an ceva mai dificil, după o accidentare la spate, astfel că până în februarie se recuperează pentru a reveni la o formă optimă în vederea Naționalelor în bazin de 50 de metri din perioada 23-26 martie – prima competiție importantă a noului an – când are obiectiv alte medalii.

„Ne pregătim în această perioadă la bazinul din Subcetate, avem la antrenamente copii cu vârste de la 5 ani până la 18, Andreea fiind cea mai mare. Sperăm și ne dorim să putem participa și la ceva concursuri în Ungaria, dar totul va depinde de condițiile pandemice actuale. Am avea nevoie de astfel de întreceri, mai ales că în România nu s-au mai organizat de mult timp turnee de pregătire. Pe Andreea am preluat-o de puțin timp, ea a avut o accidentare și acum se recuperează pentru a reveni la forma ce a consacrat-o anul trecut. Obiectivul e să fie aptă 100% pentru Campionatul Național de la sfârşitul lunii martie. Ar trebui să mai avem în martie etape regionale pentru copii de 10-11 ani”, a declarat antrenoarea Daria Barta, care face echipă cu Viorel Bitang şi Martin Liptak, în staff-ul secţiei de nataţie de la CSM Arad.

Categorie: Sport
Etichete: andreea popescu, antrenoarea Daria Barta, csm arad, David Crişan, Lucas Rad, natatie, profesorul Viorel Bitang
Distribuie:
Articolul anterior
[DOCUMENT] „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Arad 2021-2027 și post 2027”
Articolul următor
[ARĂDENI CE NU TREBUIE UITAŢI]: MARII MEDICI ai ARADULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie