UTA – Chindia 1-0… pentru Paști liniștite!

uta - chindia
Distribuie:

UTA a câștigat cu Chindia în Sâmbăta Mare, cu scorul de 1-0, într-un meci aproape decisiv pentru rămânerea în afara barajului pentru retrogradare în Liga a 2-a, contând din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în fața unui public încântător.

Repere importante ale meciului:

După o primă repriză anostă, fără mari ocazii de gol, Vorobjovas a ratat prima șansă a meciului în minutul 36, după ce a ajuns ntr-o poziție centrală, în marginea careului. mijlocașul arădenilor a trimis pe lângă poartă, fără să fie incomodat de vreun adversar.

Repriza secundă a fost mult mai bună pentru UTA, debutând cu ratarea aceluiași Vorobjovas, în minutul 50. A fost „buzduganu” trimis – căci 69 arădenii au marcat: Ubbink a centrat din dreapta, în fața porții, Laukzemis a trecut pe lângă minge, iar Otele, din spatele său, a scuturat plasa porții lui Căbuz.
Un gol care înseamnă – aproape  sigur – că UTA va continua și la anul în Liga I… un motiv mare pentru utiști de a avea parte de Paști liniștite.

Fișa tehnică:

Stadion „Francisc Neuman”, teren acceptabil, timp noros, spectatori 3000. A marcat: Otele – min. 69.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Medjimorec, Benga, Shlyakov – Batha, Vorobjovas – Miculescu (Pătlăgică), Ubbink (Isac), Otele (Dangubic) – Laukzemis (Fl. Matei).

Chindia: Căbuz – Căpuță, Pițian, Celea (Dulca), Dinu (Chunchucov) – Butean, Passaglia (Popadiuc), P. Iacob, A. Șerban – Chamed, Florea (Syla).

Au arbitrat: S. Colțescu – la centru, V. Marinescu (ambii din București) și D. Mitruți (Craiova (asistenți).

REZUMAT

Categorie: Sport
Etichete: Philip Otele, stadionul francisc neuman, UTA -Chindia
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Un ALBANEZ de 32 de ani, domiciliat în Dorobanți, a fost reținut ca autor al accidentului mortal de azi-noapte
Articolul următor
Viitorul primar de ZĂRAND?… Un copil de 11 ani a dat foc țevilor de plastic care urmau să fie folosite pentru rețeaua de canalizare. Daună totală: 200.000 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie