Audiențe ale Avocatului Poporului, în 3 aprilie, la Direcția Venituri a Primăriei de pe strada Mucius Scaevola, nr. 9-11

avocatul-poporului
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ca urmare a solicitării Biroului Teritorial Timișoara al Avocatului Poporului, aducem la cunoștința cetățenilor interesați că în data de 03.04.2023, între orele 10:00 și 14:00, la sediul Direcției Venituri a Primăriei Municipiului Arad, din strada Mucius Scaevola, nr. 9-11, reprezentanți ai Biroului Teritorial Timișoara al Avocatului Poporului vor acorda audiențe.

Pentru operativitate se recomandă ca persoanele interesate să solicite telefonic o programare, iar în cadrul audienței să prezinte o cerere în care să prezinte pe scurt problema cu care se confruntă și documente justificative.

Persoanele interesate se pot înscrie în audiență la numărul de telefon 0256-220321 sau prin e-mail, la adresa [email protected].

Audiențele se susțin, în paralel, și la sediul Biroului Teritorial Timișoara al Avocatului Poporului din Timișoara, B-dul Republicii, nr. 12, zilnic între orele 09:00-16:00.

Nu se percep taxe pentru acordarea audiențelor.

Biroul de presă al Prefecturii Arad   

 

Categorie: Știri
Etichete: audiențe, Biroul Teritorial Timișoara al Avocatului Poporului
Distribuie:
Articolul anterior
Serie de activități în cadrul programului „Școala Altfel” și la Tribunalul și Judecătoria Arad
Articolul următor
USR Arad: „CET Hidrocarburi nu are nevoie de încă 2 administratori, pe lângă cei 5 deja existenți, ci de eliminarea urgentă a riscului de dizolvare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…