AUR: „Donăm 20 de mii de ghiozdane complet echipate către copii din comunitățile locale din întreaga țară”

sebastian pop
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Alianța pentru Unirea Românilor a lansat marți, 5 septembrie, campania „Ghiozdănelul de AUR˝. Donăm 20 de mii de ghiozdane complet echipate către copii din comunitățile locale din întreaga țară.

Toate materialele care vor fi donate au fost achiziționate prin contribuția organizațiilor locale, a membrilor și simpatizanților AUR.

Proiectul este o continuare a inițiativelor prin care AUR vrea să sprijine școala românească și să încurajeze participarea la cursuri a elevilor din mediul rural.

Despre distribuirea ghiozdanelor în județul Arad vom informa opinia publică pe măsura derulării acțiunii.


Parlamentarii și membrii AUR au vizitat peste 2300 de localități din întreaga țară pe durata verii în cadrul acțiunii „Vara Românilor”.

În județul Arad, cu participarea d-lui deputat Sorin-Titus Muncaciu, am vizitat 42 de localitati, plus municipiul Arad. Am adunat un volum uriaș de informații despre comunitățile locale, despre România reală.

Am vizitat și am luat contact cu comunitățile românești din Ungaria și Serbia. În această direcție AUR va face toate demersurile legale pentru a se simplifica procedura de acordare a cetățeniei române pentru românii din cele două țări precum și pentru înființarea, de către statul român, mai multor sectii de votare în zonele locuite de români pentru a facilita exprimarea opțiunii politice a acestora.

Mulțumim cetățenilor pentru modul extraordinar în care ne-au primit și pentru entuziasmul cu care s-au alăturat demersului nostru.


Începând de luni, 12 septembrie, Filiala Județeană AUR Arad, continuă munca de organizare și de pregătire a organizațiilor locale și a candidaților partidului pentru confruntările electorale de anul viitor.

Sediul AUR Arad este pe Calea Timișorii, nr. 30.

Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care vor să se alăture luptei reale pentru redobândirea suveranității și demnității naționale, pe toți cei sătui de jaful generalizat și de disoluția statului român.


Dumnezeu să ne ajute!


Sebastian POP,
președinte Organizația Municipală AUR Arad


 

Categorie: Politice
Etichete: Organizația Municipală AUR Arad, Sebastian Pop, „Ghiozdănelul de AUR˝
Distribuie:
Articolul anterior
Sfânta Maria Mică. Semnificație creștină, tradiții și obiceiuri la români
Articolul următor
S-a semnat contractul pentru reabilitarea energetică a clădirilor Bibliotecii Județene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie