„Bă, fraiere, tu știi a cui e remorca asta?!” – replica infectă a unui șofer de la ELECON care parchează în poarta cimitirului „Eternitatea”… ca să facă mișto și de cei vii, și de morții lor!

parcare elekon cimitit eternitarea
Distribuie:

N.RED: Am primit acest text vineri seara, de la un cititor-prieten care nu-și poate asuma luxul semnăturii din cauza faptului că lucrează în cadrul unei firme care nu-și permite un scandal cu autoritățile… Asta e poziția ei la nivel internațional: să fie politicoasă cu oricine… indiferent cât de golănește s-ar purta orice nesimțit.
I-o înțelegem… dar noi gândim aproape invers, așa încât ne-o asumăm, iar cu firma ELECON (da, ăia… prietenii lui „Ghiță Falcă, pleacă din Arad” încă de la începuturi) avem o relație oarecum contondentă… de dispreț (probabil) reciproc. 

„Bă fraiere, tu știi a cui e remorca asta?” Replica primită din taxi.

Din februarie, de când am început să-mi plimb cățelul în cimitir, am observat că intrarea de pe Poetului colț cu „Fulgerului” este aproape continuu blocată de un trailer de cărat mașini.

În general ocupă vreo 8 locuri de parcare continuu… la intrarea cea mai circulată de bătrâni, și singura nesemnalizată cu trecere de pietoni.

Astăzi i-am întâlnit pe șoferi, un el fără păr și-o ea spațioasă.

Am încercat să am o conversație cu ei și-o conduită civică, prin care le-am explicat cum am  salvat, acum două zile, o bătrână care era mai atentă la cum să treacă de trailerul lor, decât la mașina electrică ce urma s-o lovească.

Replica femeii a fost „Da ce? Eu mă duc să văd unde se cacă câinele tău? Hai pleacă”… atât s-a putut!

Le-am transmis minunaților șoferi că fără o înțelegere decentă și umană voi lua în calcul o plângere, moment în care minunata femeie neîncăpătoare a început să urle și să își agite telefonul.

Mi-am văzut de drum, că nu te pui cu prostu’, iar la întoarcere m-am găsit să le fac totuși o poza la „bijuterii”, când a venit și replica din taxi…

În timpul în care am plimbat cățelul în cimitir și-a restrâns mașina și remorca pe 6 locuri de parcare, și a lăsat intrarea în cimitir liberă.

parcare elecon cimitir1

Însă „Tu știi cine-s io-ul” a venit după…

„Câte cereri de „trecere de pietoni” la intrarea asta în cimitir sunt înregistrate la primărie?”… de curiozitate față de răspuns întreabă omul – nu că n-ar ști.

Să înțlegem că Poliția Locală, care amendează locatarii de la blocuri pentru „parcare neregulamentară”, nu vede că mașina firmei Elecon ocupă 8 locuri gratis (și nu 2 minute cât să-și cumpere un langoș, ci zile)?…
Nu sutem atât de incocenți: Poliția Locală nu amendează mașinile Elecon pentru că îi e frică de represalii!

Categorie: Reportaje
Etichete: cimitirul eternitatea, ELECON, parcare cimitir, strada Poetului
Distribuie:
Articolul anterior
Un copil în vârstă de 1 an și 4 luni a căzut de la etajul II al Mall-ului ATRIUM. Micuțul a fost transportat în stare gravă la Secția „Neurochirurgie” a Spitalului Județean Timișoara
Articolul următor
Încep SĂ CURGĂ PLÂNGERILE ÎNREGISTRATE OFICIAL împotriva MAFIEI FALCĂ-MESZAR! Suporterii stau pe un butoi cu pulbere, analizând seria de eșecuri pe toate planurile ale UTA-ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie