Încep SĂ CURGĂ PLÂNGERILE ÎNREGISTRATE OFICIAL împotriva MAFIEI FALCĂ-MESZAR! Suporterii stau pe un butoi cu pulbere, analizând seria de eșecuri pe toate planurile ale UTA-ei

plangere dna falca meszar
Distribuie:

Suporterii (grupați sau nu în SCU – ONG-ul care deține drepturile de patrimoniu, palmaresul și trofeele brandului UTA) sunt un butoi de nervi gata să explodeze ca urmare a manevrelor dolosive pe care le-a făcut și continuă să le facă mafia Falcă-Meszar  toate acestea coroborate cu eșecurile pe plan sportiv ale echipei.

După catastrofa de ieri, în care mediocra echipă din Voluntari a „șters pe jos” cu noi,  Andrei Fuliaș, unul dintre suporterii-ziariști cei mai atenți și respectați de utiști a scris următoarele:
„Acestea sunt rezultatele unui management defectuos. Rezultatele sifonărilor. Rezultatele unor transferuri făcute printr-un singur impresar, într-o combinație în care „parandărătul” a fost la loc de cinste.
În acest început de sezon, UTA este „ciuca bătăilor”. Nu doar ca rezultate, ci și ca joc. S-a renunțat la anumiți jucători și au fost aduși alții. Transferurile au fost exact în aceeași notă din precedenții doi ani. La fiecare transfer cât de cât ok, au fost 3-4 flopuri (transferuri ratate). Cheltuielile clubului sunt tot mai mari, bugetul salarial tot mai mare, performanțele și jocul sunt invers, tot mai mărunte.
Ai pierdut 2-0 la FC Argeș, fără să fi pus probleme. Ai bătut 2-0 o echipă nou-promovată și cu grave probleme, după două goluri de portar. Astăzi, din nou, pierzi fără drept de apel, 3-0, la FC Voluntari. Dincolo de rezultate, echipa chiar nu arată nimic.
Ați tot „scăpat” câtă vreme ați avut noroc cu rezultatele, fiindcă jocul n-a fost niciodată încântător. Acum vi se cam termină și norocul. Plecați! Nu v-ați luat destul?!
Plecați, până nu e prea târziu! Plecați, până când echipa mai are o speranță! Financiar, clubul e cu un picior în groapă. În curând va fi cu ambele…”
La capătul răbdării, mulți dintre suporteri sunt capabili de gesturi extreme, iar liderii galeriei… aproape că trebuie să se bată cu ei ca să îi potolească.

Limbajul ales de liderii galeriei este unul dur – asortat comportamentului adminitrației clubului:

Iată-l pe unul dintre cele mai virale – postat pe UTIȘTII:

„Planul lui Meszar!
Meszar va evita să răspundă cu un preț concret pentru investitori și va veni cu o altă strategie, o altă minciună marca Meszar.
Va prezenta un alt grup de investitori, probabil cu Rodspectra, Maximus și alți 2-3 trepăduși care vezi doamne vor fi prezentați că vin lîngă club cu cca. 1 milion de €.
Vreau să văd milionul de € virat în conturile clubului, nu declarativ.
Suntem sătuli de manipulare și minciuni!
Firma Rodspectra nu și-a respectat nici anul trecut ad litteram contractul de sponzorizare de 21.000€ !!!
A plătit doar 7000€ și restul de 14000€ le-a dat materiale pentru casele lui Alexandra Lucaci și Decebal Grădinariu.
Ca să nu mai vorbim de faptul că se vorbește prin tîrg că M.T. ( patronul R………)e “ mașina de spălat bani “ a lui Daniel Copil din Pecica, unul din capii traficului de țigări din vestul țării
Să fie oare adevărat?.
Pentru cei care nu știu cine e Daniel Copil ,vă reamintesc de dosarul cu contrabanda de țigări cu prejudiciu de multe milioane de € din 2021.
Mai asta ne-ar lipsi la UTA, bani din traficul de țigări, doamne ferește.
Oooops doare asta nu ?
Asta vrei tu Soany la UTA?
Asta e marea ta strategie?
Așa te învață Tusz Francisc?
Nu ține vrăjeala Șoany, nu cu noi !
Să ai ocazia să ai investitori adevărați,serioși, arădeni și utiști și să nu vrei să le vinzi dă cu virgulă la oricine de bună credință.
Chiar tu Șoany foloseai aceste cuvinte despre investitori, ai uitat?
Cine ți-a schimbat percepția?
Tu ne-ai spus clar cu subiect și predicat că Gheorghe Falcă sau ai uitat ce ai zis și ce ai scris?
Șoanika mai bine ai fi transparent și ne-ai arată ce achiziții de echipament ai făcut la AFC UTA în ultimii ani pe banii publici și pe banii clubului UTA.
Cu prețuri per bucată și cîte bucăți ,ca să putem compara cu prețurile Saller din Germania.
Să vedem cîte tricouri, șorturi, treninguri, jambiere , mingi etc.
Sunt achiziții din bani publici și ar trebui să fi transparent !!!!
Să vedem în comparație ce achiziții ai făcut la clubul Atletico.
Sau întreții clubul Atletico pe banii clubului UTA ?
De ce faci achizițile de la firme controlate de tine , cum ar fi de exemplu firma Sport Trade srl. a lui Vida Mihai care e angajat la clubul UTA.( fost asociat cu tine la Atletico).
La Atletico știi să produci bani dar pe UTA o îneci în datorii.
Ăsta e marele tău management, să sifonezi bani publici și banii clubului UTA?
Dar din cei peste 500.000€ de la Fanshop, de ce nu spui un cuvînt?
Cîți bani au ajuns din Fanshop la AFC UTA? E greu răspunsul?
Da ,e foarte greu cînd tu știi că ai păcălit peste 10.000 de arădeni, care au cumpărat de bună credință crezînd că ajută clubul UTA.
În schimb la ce te întrebăm noi, tu vii cu povești de adormit copiii.
Șoany tot nu ai răspuns :
Ai fost condamnat penal tu și soția ta?
E adevărat că ați fost condamnați pentru înșelăciune, fals și uz de fals?
P.S. Peace and love !
🇦🇹❤️#doarUTA
Cei mai inteligenți dintre ei fac ceea ce trebuie făcut: AȘTEAPTĂ adversarul să persiste în greșeli și FAC PLÂNGERI PENALE la organele abilitate

 

uta dna

 

Aceasta este doar una dintre ele – remarcabil că este PRIMA ASUMATĂ CU NUME ȘI PRENUME – publicată pe pagina și grupul BĂTRÂNA DOAMNĂ însoțită de următorul mesaj: „Suporteri dragi ai echipei UTA Arad, nu trebuie să pozăm în omul care ridică ciomagul sau să facem alte jigniri care pot fi interpretate ca amenințări. Ne adresam instituțiilor abilitate!”

Un sfat destul de important în ce privește aceste plângeri:

Direcția Națională Anticorupție nu are, din punct de vedere procedural, competențe în a se (auto)sesiza față de această cauză – deși și acest aspect implică două acolade: 1. chiar dacă nu are competență, o va trimite organului competent – în speță Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și 2. dacă chiar au chef și mai e și ordin, sau dacă (Doamne-ajută să mai existe din ăștia!) sunt incoruptibili, găsesc ei și competență!

Mai au competențe aici A.N.A.F. și / sau Direcția de Investigații a Criminalității Economice (DICE) – aceste două fiind recomandate de magistrații, polițiștii, avocații și juriștii cu care ne-am consultat.

Recomandăm, celor ce nu au luat contact cu ea, vizionarea acestei VIDEO-ANCHETE aplicată pe subiectul cel ma fierbinte al acestei veri toride: 

…………………………………………………….

ARTICOLE ASOCIATE

https://criticarad.ro/mitingul-suporterilor-uta-zeci-de-mii-de-palme-date-mafiei-falca-meszar-pe-care-le-au-simtit-pana-si-cei-mai-docili-si-insensibili-sclavi-ai-politicii-putrede-care-infecteaza-cel-mai-iubit-simbol-al/

 

UTA sub MAFIA Falcă-Meszar. De ce vor arădenii să scape de acest flagel, care sunt afacerile murdare ce cangrenează clubul și de ce merită credit total proiectul asumat de grupul de INVESTITORI constituit în jurul lui Simion Apreutese (II)

 

Categorie: Culise
Etichete: A.N.A.F., Direcția de Investigații a Criminalității Economice (DICE), MAFIA FALCA-MESZAR, PLANGERI DNA UTA, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
„Bă, fraiere, tu știi a cui e remorca asta?!” – replica infectă a unui șofer de la ELECON care parchează în poarta cimitirului „Eternitatea”… ca să facă mișto și de cei vii, și de morții lor!
Articolul următor
Accident rutier cu multe victime la ieșirea din Arad, în zona Galeria Mall
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

liceul german 1

CORUPȚII care ne conduc ascund o VINĂ COLECTIVĂ: INFECTAREA ÎN MASĂ a copiilor de Liceul German a fost comisă de niște imbecili care au folosit un BIOCID NEAUTORIZAT SANITAR! „SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 este INTERZIS din mai, 2019” – conform unui raport ȚINUT SECRET până acum

În opinia leprelor care conduc acest județ și oraș (cu școli, contracte și șobolani cu tot) vizavi de INFECȚIILE ÎN MASĂ produse la Liceul German, „presa exagerează, părinții sunt manipulați și…