[ACTUALIZARE] Old Boys UTA, alături de fetița lui Mirel Arsene

old boys
Distribuie:

Sâmbătă, 17 februarie, a fost organizat la Sala de Sport din Pecica un turneu caritabil pentru fetița jucătorului pecican Mirel Arsene, pe numele ei Irina Maria, care a fost diagnosticată cu lisencefalie sau sindromul Miller – Dieker, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine, necesitând tratament permanent.


Linguraru, Bogoșel, A. Pavel, Fl. Pavel, Ștefeligă, Nadiu, A. Gligor, Husa, Șerban și Bedea au răspuns prezent la apelul lui Dorel Toderaș, onorând competiția. Au mai participat formațiile Old Boys Pecica, Old Boys Curtici, Ddb, Old Boys Unirea Șeitin, Olb Boys Victoria Ursus I și II, UTA 2014, Arbitri Arad, APIA Arad. Nu a fost desemnată o învingătoare a turnelului, dar amintim, pentru conformitate, rezultatele jucătorilor de la Old Boys UTA: 0-0 cu Ddb, 1-0 cu Victoria Ursus II (marcator Ștefeligă) și 2-0 cu Old Boys Pecica (Ștefeligă, Fl. Pavel).„A fost un turneu caritabil cu o mare încărcătură emoțională fiind vorba de fetița lui Mirel Arsene. A fost o mobilizare de apreciat, îi dorim fetiței și familiei tot binele și sănătatea din lume, transmițând un gând curat pentru acest suflet pur. Old Boys UTA va fi mereu prezentă la astfel de acțiuni, când vom fi invitați”, au fost cuvintele lui Dorel Toderaș, președintele veteranilor fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”.


Cei care doresc să facă donații pentru micuța Irina Maria o pot face  în contul bancar:

Mirel Adrian Arsene RO71 BTRL RONM FRT5 4035 1501 sau

Revolut: Mirel Adrian Arsene RO81BREL0005536253040100.


[TITLUL INIȚIAL] (7 februarie, 2024)  Turneu caritabil de fotbal, la Pecica, pentru fetița căpitanului „Progresului”

adrian arsene


Pecica: Turneu caritabil de fotbal pentru fetița căpitanului Progresului!


Sportul naște prietenii de o viață, care se arată mai ales în situațiile dificile.

Colegii de la echipele locale de fotbal amator old boys, împreună cu Primăria Oraşului Pecica, vin în sprijinul lui Adrian Mirel Arsene, cel mai longeviv jucător pecican al Progresului.Căpitanul echipei de fotbal a oraşului are o fetiță în vârstă de 5 ani, Irina Maria, care a fost diagnosticată cu lisencefalie, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine și are nevoie de tratament continuu.

Pentru a sprijini familia Arsene, în data de 17 februarie, sâmbătă viitoare, va avea loc un turneu caritabil de minifotbal, sumele oferite de participanți și de public fiind oferite pentru tratamentul fetiței.


Evenimentul va începe la ora 13, la Sala Mare de Sport a oraşului.

Vor participa echipele: Oldboys Pecica, Victoria Ursus Pecica, Oldboys UTA Arad, Oldboys Curtici, DDB Ultras Arad, Oldobys Șeitin, APIA Arad, care vor juca în sistemul fiecare cu fiecare, pe grupe.


Pe lângă participanţii la turneu, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să contribuie la această iniţiativă caritabilă!


Cei care doresc că doneze în contul familiei fără a participa, din diferite motive, la acest turneu, o pot face folosind următoarele date:
Cont bancar: MIREL ADRIAN ARSENE RO71BTRLRONMFRT540351501 sau Revolut: Mirel Adrian Arsene RO81BREL0005536253040100


 

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Mirel Arsene, apia arad, DDB Ultras Arad, Dorel Toderaș, Oldboys Curtici, Oldboys Pecica, Oldboys UTA Arad, Oldobys Șeitin, Pecica, turneu caritabil de fotbal, Victoria Ursus Pecica
Distribuie:
Articolul anterior
Aproximativ 10 tone de fân depozitat într-o anexă au ars în urma unui incendiu, la Târnova
Articolul următor
ISTORIA E O CURVĂ IAR POLITICA, LUPANARUL EI (XII) | Despre interviul cu PUTIN (5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

actiune santana4 large

Acțiune a polițiștilor, la Sântana

Polițiștii orașului Sântana a desfășurat o acțiune, la data de 21 aprilie a.c., împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciul Rutier și Secția 3 Rurală Chișineu-Criș. În cadrul acțiunii, desfășurată pe…