Bocănel s-a trezit că nu poate gestiona două „măsuri ale primăriei” în același timp…

bocanel2
Distribuie:

 

 

Amuzant de coerenți sunt cei din primăria „noastră”. Merită un scurt mișto și personajul „new entry” din organigramă, city managerul Bogdan Vlad Boca și care devine, astfel, un „must have” și la rubrica de Pamflete.

Marți, 9 februarie, pe pagina sa de Facebook, cum ne-a tot obișnuit de când a fost instalat pe scaun, a postat mega-anunțul că arădenii vor avea încă vreo șase locuri de parcare cu plată, în buricul târgului, pentru că el și echipa au început curățenia cu „ograda proprie pentru că așa se cade bine” , „instituțiile nu pot fi deasupra cetățeanului, fie că vorbim de primărie sau de prefectură” și blablabla.

Bravo! Felicitări! Mulțumim!

Doar că, rezoluția impecabilă a pozelor ( mulțumim și pentru asta), ne-a adus aminte de o altă măsură dispusă tot de primărie, despre care însuși Bocănel posta pe facebook recent, pe 1 februarie. Problema fiind „aparatele de aer condiționat de pe fațadele clădirilor” .

bocanel

Noa, bun! Păi, atunci, de ce mai apar cele trei aparate de aer condiționat pe fațada principală a Prefecturii? Facem chetă dacă trebuie și adunăm cei „250 lei x 3 aparate = 750 lei” ca să-l plătim pe omulețul-demontator de aparate, să-și poată onora și Prefectura Arad obligația de a „rezolva această problemă cu care ne confruntăm de ani de zile”.

bocanel1

 

Asta, așa, pentru coerența deciziilor zicem și pentru eliminarea tuturor „excepțiilor” și tot pentru că „Instituțiile nu pot fi deasupra cetățeanului, fie că vorbim de primărie sau de prefectură.”

Categorie: Pamflete
Etichete: aparate aer conditionat, Bogdan-Vlad Boca, city manager, clădiri, Prefectura Arad, relocare aparate aer conditionat
Distribuie:
Articolul anterior
CHIAR DACĂ ȘI-A PIERDUT SUFLAREA, CLĂDIREA TEATRULUI HIRSCHL E (ÎNCĂ) REPER CULTURAL NAȚIONAL
Articolul următor
UMILITE de AUTORITĂȚILE din cele două țări „interdependente neuronal”, ÎNGRIJITOARELE DE BĂTRÂNI din Austria se roagă ca măcar „TESTUL ANTIGEN la punctele de frontieră ale României să fie RECUNOSCUT OFICIAL!” [PETIȚIE]

2 comentarii. Leave new

  • Na acuma si voi…le dati peste cap toata frumusetea de iluminat arhitectural. Daca dau jos AC-urile nu mai pica bine umbrele de la led-uri si trebuie facut iar studiu de fezabilitate, proiecte, etc.
    PS : dar tamplaria PVC de la pivnita primariei este ok? E voie acolo cu PVC?

    Răspunde
  • Sa-i spuneti la Bocaca numai comunistii au incercat sa niveleze oamenii. Nu credeam ca mai exista pui de comunisti, cu atat mai mult cu cat asta se declara liberal … de dreapta. Institutiile de care zice el, au fost aduse tot de ei in centrul orasului. Iar daca se razboieste cu colegii de partid, sa nu faca din aradeni victime colaterale.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…