Bogdan Boca este noul Claudia Macra

boca
Distribuie:

 

 

Claudia Macra, city managerul Aradului a fost schimbată cu fostul consilier local, Bogdan Boca. Schimbarea a fost anunțată în ședința operativă a administrației locale arădene de astăzi.

Claudia Macra ocupă acest post din 2009, după ce înainte a fost director al Direcției de Strategii Publice și Comunicare din Primăria Arad.

Bogdan Boca urmează să ocupe această poziție pentru următorii patru ani, după ce își va semna contractul.

Unul dintre cei mai docili și harnici membri ai PNL Arad, fost consilier local în mandatul 2016-200, Bogdan Boca are 35 de ani, este din Deva și absolvit Facultatea de Științe Economice și Management la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad în anul 2014. Studiile masterale le-a încheiat în 2017 la Universitatea de Vest din Timișoara, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. A absolvit cursul de Economia Socială de Piață, la Konrad Adenauer Stiftung (KAS), București, în 2017, iar în 2018 programul „Sustainable development on the local Level” la Robert Schuman Institute din Budapesta.

Categorie: Politice
Etichete: bogdan boca, city manager, claudia macra
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: PNL ascunde românilor creșterile de taxe și măsurile de austeritate care urmează
Articolul următor
Când UNIVERSUL însuși ne scrie pe cer, cu majuscule: „NEMA CITY”, „ARAD NU”, „ARD NU”… sunt SEMNE CLARE că Aradul e populat cu niște OI ieșind cuminți din POLIGONUL FELNAC!

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie