[ACTUALIZARE] „Bomba Adelei Cristea”: Dan Cancel și-a dat „cancel” la candidatură în favoarea lui Sebastian Bulumac

cancel bulmac
Distribuie:

 

După ce șefa de campanie electorală a lui Sebastian Bulumac, Adela Cristea, a invitat presa astăzi, la ora 10.30, la o „conferință la sediul de campanie al candidatului (…) independent la Primăria Aradului, Sebastian Bulumac în cadrul căreia vom face făcut un anunț important!” – iată ce suntem în măsură să vă informăm: Dan Cancel s-a retras din cursă, dând mâna cu Sebastian Bulumac, pe care, probabil din lipsă de fonduri, șanse sau tupeu, îl va promova în defavoarea sa personală. Așa încât, deși nu păreau din același film, acum, cu Adela regizor, cei doi protagoniști ai evenimentului politic de astăzi sunt.

La ora 11, Sebastian Bulumac și-a depus candidatura, oficial, la Biroul Electoral Municipal – și sperăm ca această știre să rămână în istorie ca fiind ceva „de bine”… dacă nu, noi neasumându-ne eșecul.

……………………………………

Iată și comunicatul oficial transmis în această după-amiază redacțiilor prin „Biroul de presă al candidatului independent Sebastian Bulumac”

„Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul de campanie al camdidatului independent la Primăria Arad, Sebastian Bulumac, Dan Cancel a anunțat că se retrage din cursa pentru Primărie. Cu aceeași ocazie Dan Cancel și-a anunțat  susținerea pentru Sebastian Bulumac.
Dan Cancel a fost unul din primii candidați independenți intrați în cursa pentru Primăria Arad. În cadrul conferinței de presă Dan Cancel a subliniat faptul că satisface toate condițiile cerute de lege pentru a-și depune candidatura (inclusiv semnăturile necesare), dar a ales să se retragă pentru că este momentul să dăm un semnal de unitate.
Scopul principal este schimbarea modului în care se face administrație în Arad, motiv pentru care nu este loc pentru orgolii, ci toți cei care-și doresc cu adevărat o schimbare ar trebui să strângă rândurile în jurul candidatului care are cele mai mari șanse de a-l învinge pe Gheorge Falcă.
Cu acestă ocazie Dan Cancel a declarat că îl va susține în cursa electorală pe candidatul independent Sebastian Bulumac, principalul contra-candidat al lui Gheorghe Falcă. Dan Cancel va face parte în viitor din echipa de campanie a lui Sebastian Bulumac.
În cadrul conferinței de presă Sebastian Bulumac i-a mulțumit lui Dan Cancel pentru susținere și a declarat că într-un oraș profund dezbinat candidatura sa este una a unității, o candidatură prin care își dorește să-i aducă împreună pe arădeni provenind din zone foarte diferite (zona civică, zona politică), o candidatură care nu ține cont de doctrine sau interese de moment, ci ține cont de arădeni. În urma câștigării acestui scrutin, Sebastian Bulumac își propune ca alături de echipa care-l susține să creeze un alt mod de a face administrație în Arad, respectiv  să redea orașul oamenilor care locuiesc în el, arădenilor.
Sebastian Bulumac și-a exprimat convingerea că în viitorul apropiat și alți candidați și formațiuni deja înscrise în cursa electorală din acest an, precum și alte organizații civice se vor alătura acestui proiect. Cu această ocazie el i-a invitat pe toți cei care cred în nevoia unei schimbări reale în orașul nostru să se alăture acestei inițiative.
În prezent candidatura lui Sebastian Bulumac este deja susținută de un număr important de organizații civice din Arad și de principalul partid de opoziție (PSD).”

Categorie: Știri
Etichete: Adela Cristea, Arad, Dan Cancel, PSD, Sebastian Bulumac
Distribuie:
Articolul anterior
Suntem în Săptămâna Patimilor. ȘOCHEAZĂ-I: FII BUN!
Articolul următor
Greața de luni dimineața

5 comentarii. Leave new

 • Imi pare rau sa o spun dar numai candidati de doi bani vad care
  au 0 (zero) sanse sa-l invinga pe marele nostru faraon . Strategia milenara ,,divide et impera,, da roade ! Aveti o unica sansa sa gasiti un candidat unic apreciat de toata lumea, credibil fara antecendende de parasutism politic, si bineinteles sa fie crestin cum trebuie ! Eu cred ca este doar o facatura si nu se doreste real pensionarea fortata a faraonului , altfel vedeam maxim doi contracandidati nu douazeci !

  Răspunde
 • @guru : cred ca voi il asteptati pe Isus, sau naiba stie pe cine.
  De ce e de 2 bani Cancel sau Bulumac ?
  Decat cu un hot la drumul mare,ca falca, Aradul ar avea de castigat si daca am avea in loc de primr un cartof pus in fotoliu de la primarie, caci ala nu o sa faca studii de fezabilitate inutile, nu o sa sifoneze banul.

  Răspunde
 • Prietene ziceam ca trebuie sa fie crestin cum trebuie pentru ca fratii fac diferenta la vot, ei sunt disciplinati si voteaza pe cine trebuie ! Scriam ca sunt de 2 (doi) bani pentru ca nu au nici o sansa sa castige. (punct) Nu ma refer la ce oameni sunt, nici macar nu-i cunosc nici din auzite! Aduti aminte ce sa intamplat acuma 4 ani , cu super candidatii de atunci ! Istoria se repeta ! De ce oare ? Din cauza celor 2 (doi) bani !

  Răspunde
 • Păi dacă e vorba de cartofi, văd că s-au găsit doi. Dacă nu e o prea mare jignire pentru cartofi 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

spitalul judetean arad 3

Două accidente de muncă s-au petrecut astăzi în Arad. Un angajat al R.A.R a ajuns pe secția Ortopedie cu două degete de la picior zdrobite. Un angajat al unei societăți private a ajuns cu arsuri pe față și piept pe secția de Chirurgie plastică

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost anunțat I.T.M. Arad, în vederea continuării cercetărilor și clarificarea aspectelor în care au avut loc accidentele de muncă. Primul…
Urmăriți-ne pe