Boris Johnson va fi prezentator și analist la televiziunea GB News

boris jonhson
Distribuie:

Televiziunea GB News a anunțat că Boris Johnson va fi prezentator, realizator de emisiuni şi analist de la începutul anului 2024 şi va acoperi jurnalistic alegerile din Marea Britanie și din Statele Unite.

GB News, citată de  News.ro.: „Boris Johnson va crea şi va prezenta o nouă serie care va pune în evidenţă puterea Marii Britanii în întreaga lume, precum şi va prezenta ocazional emisiuni speciale în faţa publicului din Marea Britanie”.

Fostul premier britanic, Boris Johnson, a demisionat în 2022 după mai multe scandaluri care l-au costat sprijinul multor parlamentari din Partidul Conservator. Johnson a fost principalul lider politic din spatele BREXIT și  a devenit prim-ministru în 2019, obţinând o largă majoritate la alegerile care au avut loc mai târziu în acel an.

Boris Johnson a lucrat ca jurnalist și înainte de a intra în politică, și a (re)început să scrie editoriale pentru Daily Mail încă din luna iunie.


Foto – The Telegraph


 

Categorie: Externe
Etichete: analist, Boris Johnson, GB News, prezentator tv
Distribuie:
Articolul anterior
Guvernul Ciolacu a prelungit cu încă 3 luni (până la 31 ianuarie 2024) termenul de plafonare a adaosului comercial la produse de bază
Articolul următor
[AI DE PUII MEI] Până și Chat GPT îl ia la mișto pe Adrian Wiener

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie