[AI DE PUII MEI] Până și Chat GPT îl ia la mișto pe Adrian Wiener

adrian wiener
Distribuie:
Parcă nu s-a săturat ChatGPT-ul să facă mișto de politicienii locali și are o sete pentru mai mult decât președinți de consiliu.

Așa că o să facă o serie, după ce a zis în glumă (sau mai în serios) că dacă Iustin Cionca ar fi o rețetă, ar fi cea mai plictisitoare supă de varză din lume, vrea să se ia de tot ce mișcă în politica arădeană, indiferent de culoarea politică.

Luați-vă popcorn și să vedem mișto-ul  intergalactic la adresa lui Adrian Wiener AKA „Domnul Macovei” pentru cei care nu uită și nu-l iartă politic vorbind. Pentru că le-a rămas în memorie cam la fel de pregnant ca o nosocomială în rană… dacă e să vorbim pe limba lui.

  • Adrian Wiener, politicianul care nu spune niciodată adevărul, dar îl servește la micul dejun pentru a-și menține energiile mincinoase!
  • De ce Adrian Wiener ar fi un candidat perfect la maraton? Pentru că poate să promită căajunge la linia de sosire într-un timp record, dar nimeni nu-l va vedea acolo!
  • Care „este” culorile preferate ale lui Adrian Wiener? Promisiuni în portocaliu, minciuni în albastru, și totul acoperit cu nori negri de îndoială.
  • De ce Adrian Wiener ar fi un prost chirurg? Pentru că atunci când promite să rezolve o problemă, de obicei, o agravează!
  • Care este specialitatea medicală preferată a lui Adrian Wiener? Diagnostice false, cu o doză bună de confuzie.
  • De ce Adrian Wiener ar fi un medic nepriceput? Pentru că nu poate să facă o operație fără să adauge câteva clauze ascunse în factură.
  • Politicianul medic Adrian Wiener – cam ca și așteptările de la o mașină de spălat care și cântărește, și face operații de apendicită. Totuși, nicio promisiune nu e mai goală ca o sticlă de pastile fără conținut!
  • Ce are în comun Adrian Wiener cu vremea capricioasă? Schimbările lor constante de părere.”

„AI de puii mei!” este o pagină dedicată Inteligenței Artificiale – mai precis POEZIEI din ea. Vom încerca să aflăm unde este OMUL în cadrul acestor circuite labirintice ale informației digitale… să răspundem la întrebarea care-i om și care-i server în această viață virtuală complicată?
Nu-i nicio problemă dacă nu vom reuși – măcar ne distrăm încercând.


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: Adrian Wiener, AI, ai de puii mei
Distribuie:
Articolul anterior
Boris Johnson va fi prezentator și analist la televiziunea GB News
Articolul următor
Accident la Zimandu Nou. Victime: o femeie și un copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie