A murit Matthew Perry, actorul cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends”

ks matthew perry comp
Distribuie:
[ACTUALIZARE]
Autoritățile au găsit medicamente în locuința actorului

Autoritățile din Los Angeles au găsit în casa actorului antidepresive, benzodiazepine, dar și medicamente prescrise pentru tratamentul bolii BPOC, scrie TMZ.

Bronhopneumopatia Obstructivă Cronică este o boală de plămâni pe parcursul căreia bronhiile se îngustează progresiv iar pereții pulmonari se distrug (emfizem pulmonar).

Efectele bolii sunt ireversibile, iar boala nu poate fi vindecată, ci doar ținută sub control. O primă cauză care poate să ducă la apariția BPOC-ului este fumatul.

Medicii vor efectua o autopsie, ca să determine dacă vreunul dintre medicamentele găsite în casa actorului erau prezente și în sânge. Analizele pot dura câteva luni.


Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în „Friends”, a decedat sâmbătă, la vârsta de  54 de ani. Perry a murit, se pare, într-un înec accidental în jacuzzi-ul din casa sa din Los Angeles, potrivit Los Angeles Times. Totuși incidentul rămâne în curs de investigare de către Departamentul de Poliție din Los Angeles, Divizia Jafuri-Omucideri.


„Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros”, a declarat Warner Bros.

Television Group într-o declarație pentru CNN:  „Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați.”

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că un apel la 911 a venit sâmbătă, la ora 16:07 , în legătură cu o urgență de salvare de la înec.


Cine a fost Matthew Perry

Născut în Williamstown, Massachusetts, şi având tatăl actor şi mama jurnalistă, Perry s-a mutat cu ea în Ottawa, Canada, când era copil, după ce părinţii săi s-au despărţit.

Perry şi-a urma pasiunea pentru tenis şi a devenit un jucător de top în Canada.

Ca şi tatăl său, tânărul Perry a fost interesat de actorie după ce s-a mutat la Los Angeles când era adolescent, pentru a locui cu acesta. Primul rol atribuit lui Perry a fost unul mic, în drama ”240-Robert”, în 1979.

matthew perry young 103122 63f5cfa0ac324d3a880314fabba53ab9

Ulterior, alte roluri mici i-au fost oferite în show-uri precum „Charles in Charge,” „Silver Spoons” şi „The Tracey Ullman Show”. Primul său rol de film l-a primit când era încă în liceu, jucând alături de River Phoenix în filmul din 1988 „A Night in the Life of Jimmy Reardon”.

În anul dinaintea lansării acestui film, Perry a jucat în sitcom-ul  „Second Chances” (ulterior redenumit „Boys Will Be Boys”), despre un bărbat care moare şi se întoarce pe pământ pentru a-I deveni mentor versiunii mai tinere a sa, jucată de Perry.

Serialul nu a reuşit să capteze audienţa, dar Perry a continuat să obţină roluri mai însemnate în proiecte de televiziune, între care „Growing Pains,” „Who’s The Boss” şi „Beverly Hills, 90210.”

Faima din ”Friends”

Distribuirea lui în rolul amabilului şi sarcasticului Chandler Bing din sitcom-ul „Friends”, în 1994, l-a făcut celebru.

Rolul neconvenţional i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002.

El a primit alte patru nominalizări la prestigiosul premiu pentru televiziune, inclusiv pentru rolul Joe Quincy din „The West Wing”.

În „Friends,” Perry a jucat alături de Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow , în comedia despre un grup unit de prieteni care trăiesc în New York. Grupul a cunoscut un nivel de celebritate rareori întâlnit.


 

Categorie: Externe
Etichete: chandler bing, deces, friends, Matthew Perry
Distribuie:
Articolul anterior
[CONSULTARE PUBLICĂ] Procedura de întocmire a unui registru de declarații de interese în care profesorii din școli și licee să declare în fiecare an meditațiile pe care le fac cu elevii și școlile de la care provin aceștia
Articolul următor
LIGA 3, Seria 8 | Cronicile etapei a 10-a, meci cu meci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie