Ca-ntr-un sat din „Lumea a III-a”! În cartierul GAI, aproape toată circulația e ILEGALĂ… cu garaje cu tot, iar autoritățile par depășite… cu termene cu tot

dunarii3
Distribuie:

 

O scrisoare deschisă care concentrează problemele edilitare ale cetățenilor din cartierul Gai a fost trimisă spre publicare întregii mass-medii din Arad. Cum subiectul „Garajele ilegale de pe Dunării” a mai fost abordat în acest ziar online, redăm conținutul și fotografiile exact cum ne-au fost trimise, urmărind în continuare desfășurarea acestor adevărate ostilități între cetățenii contribuabili și administratorii impozitelor și taxelor lor.

Noi, cetățenii cartierului Gai, dorim să ne facem auziți, având în vedere că autoritățile continuă să ne trateze cu indiferență.

Acum câteva luni am protestat împotriva traficului de mare tonaj și împotriva firmelor de transport care și-au format garaje ilegale în interiorul cartierului. După aceea am avut discuții cu reprezentanții firmei de pe strada Dunării și ne-au promis că vor părăsi garajul până în 30 septembrie. Se pare că nu vor reuși să își mute efectivul până la această dată dar ne-au dat un alt termen, 15 octombrie 2018, pe care nu știm daca îl vor respecta, pentru că multe termene au fost depășite și s-au adunat in total aproape 4 ani de așteptări.

Problema garajelor ilegale și a traficului de camioane e răspândită în întreg cartierul, iar aici amintim str. Nouă, str. Fântânii sau Faurilor unde acestea produc pagube carosabilului sau chiar proprietăților și poluează fonic întreaga comunitate, în special locuitorii învecinați acestor garaje. Chiar dacă drumul e restricționat la 7,5 tone camioanele de 40 de tone circulă în voie.

De departe cea mai afectată zonă este str. Dunării și sperăm ca autoritățile să fie vigilente pentru a preveni venirea altei firme de transport în această zonă. Pe această cale dorim să anunțăm autoritățile și firmele de transport că răbdarea noastră e pe sfârșite și vom face tot ce ne stă în putință pentru a stopa acest flagel al garajelor ilegale!

Cetățeni ai cartierului Gai

***

Editare ulterioară: Fotorafie trimisă de un locuitor al cartierului Gai

gai

Articol asociat: 

Primăria Arad ÎȘI BATE JOC de locuitorii Cartierului GAI prin Poliția Locală!

Categorie: Știri
Etichete: cartierul gai, cetateni gai, garaje ilegale, primaria arad, strada dunarii
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Cu scorul de 13 – 7 s-a votat VOIA FARAONULUI în CLM Arad: în (loc de) cele două PIEȚE CENTRALE, vom avea parcări subterane cu piramide și fântâni arteziene. Intrăm în faza „săpat două gropi imense”
Articolul următor
O poveste semimotivațională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

actiune santana4 large

Acțiune a polițiștilor, la Sântana

Polițiștii orașului Sântana a desfășurat o acțiune, la data de 21 aprilie a.c., împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciul Rutier și Secția 3 Rurală Chișineu-Criș. În cadrul acțiunii, desfășurată pe…