Călcâiul lui Dangubic a adus 3 puncte din Trivale, după un meci în care UTA a arătat CUM TREBUIE

f.c.arges uta
Distribuie:

 

FC Argeș – UTA  0 – 1 ( 0 – 1 )

Campionii FC Argeș: Greab – Tofan, G. Turda, Boldor, N. Mușat – I. Șerban, Meza Colli – Isfan, Cr. Tănase, Dumitrașcu – Lupeta.  Au mai evoluat: Honciu, Teles, Pițian, Viana și De Jonghe  Antrenor: A. Prepeliță

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Antal, Ubbink, Miculescu – Dangubic. Au mai evoluat:  Roger, Vorobjovas , Tomozei, Benga   Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitri: Ionuț Coza (Cernica – Ilfov) – Daniel Mitruți (Craiova), Cosmin Vatamanu (București). Rezervă: George Găman (Craiova).

Observatori:  Costin Toma (Piatra Neamț), Marin Petrache (Săbăreni – Giurgiu).

Momemtele importante ale meciului

Debut alert încă din primele momente: în minutul trei,  Isfan a tras puternic, portarul a respins pînă la același jucător blocat în momentul șutului.
Apoi a urmat golul din minutull 4, cu călcâiul, al lui Dangubic, care i-a încântat până și pe comentatorii ostili UTA-ei de la Digi…
După golul arădenilor, echipa lui Balint ales să joace pe contre. În minutul 13, Iacob a respins un șut bun a lui  Isfan la 20 de metri. În replică, șutul lui Miculescu, bine lansa,t trece puțin pe lângă bara din stânga. După primul sfert de oră jocul a mai scăzut în ceea ce privește ocaziile. Medjimorec  a avut o intervenție bună în careul arădean pe finalul primei reprize la Lupeta, aflat în careul de 6 metri.  Gazdele au dominat teritorial, dar fără ocazii clare; mingea a fost plimbată la aproximativ 20 de metri de poarta lui Iacob.

În minutul 56,  la o fază ce părea simplă o minge așezată de Isfan cu capul pentru Dumitrașcu, Iacob respinge cu greu în afara cadrului porții și lasă lovitura de corner fără rezultat.
Apoi Lupeta îi ia fața lui Medjimorec, pasează din dreapta – Isfan, șut  fără precizie din marginea careului. În minutul 75, centrare Ubbink de pe dreapta în careu, Miculescu reia din prima, portarul respinge la 10 metri de unde Dangubic reia cu pământul peste poartă. În minutul 79, Corner Viana, Pițian trimite puternic cu capul de lângă Erico, dar mingea trece puțin peste poartă. Laszlo Balint a securizat rezultatul  cu mutări defensive.

Cea mai controversată fază – la faultul asupra lui Roger care scăpase singur, a fost luat în brațe de ultimul fundaș… dar arbirtul nici măcar nu a fluierat.

Primul succes pentru arădeni  la Pitești după ce sezonul trecut reușiseră doar o remiză. UTA  a stat bine în compartimente în runda următoare vine FCSB, meci programat pe 1 august.

„Un meci intens… am făcut un joc bun pe terenul unei echipe care primește greu gol, am început ezitant dar puteam să ne desprindem pe tabelă. Inclusiv în prima etapă am avut șanse să câștigăm. O victorie importantă astăzi, Mă bucur că nu am primit gol în două etape și avem patru puncte, a spus Laszlo Balint.

Așa s- a marcat:

Minutul 4, o minge recuperată din fața lui Șerban de către – Antal , mingea a circulat rapid pe traseul Batha – Ubbink – Dangubic,  acesta din urmpă cu călcâiul pe sub portar, 0 – 1.

f.c.arges uta

Foto: We Love Sport@facebook

Categorie: Sport
Etichete: Dangubic, fc argeș, Ubbink, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 6] „Ordinul de zi pe unitate” – LEGAȚI CAZUL CRIȘAN de TRAFICUL DE ȚIGĂRI – îi disperă pe polițiștii din Arad, îi prostește pe cei din București și jignește inteligența cunoscătorilor. Între timp, Mladin plimbă un stick pe cine știe ce plajă din Caraibe și face mișto de „oamenii domnului general”
Articolul următor
Întăriri pentru regula U23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie