CONCURS DE IDEI… până acum, mediocre pentru sigla luminoasă care va fi amplasată la intrarea stadionului „Francisc Neuman”

idei uta
Distribuie:

 

 

[ACTUALIZARE]

Primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț, a revenit asupra postării inițiale cu privire la propunerile pentru sigla luminoasă ce urmează a fi amplasată la intrarea în stadionul „Francisc Neuman” cu următoarele precizări, necesare în contextul în care reacțiile arădenilor cu privire la acest subiect au fost extrem de numeroase și de pertinente.

„Luând în considerare reacțiile și propunerile majoritare ale cititorilor la postarea referitoare la sigla ce va fi montată la intrarea în stadionul „Francisc Neuman”, consider că modul cel mai deschis prin care putem avea un rezultat fericit ar fi organizarea unui concurs pentru realizarea grafică a acestei sigle. Propunerile vor fi depuse la registratura Primăriei, cam.5, în format tipărit sau simulare foto, împreună cu datele de contact ale autorului, până în data de 20 martie.
Lucrarea care va fi aleasă va fi decisă de o comisie formată din un grafician, profesor de arte, un reprezentant al clubului UTA și un reprezentant al Primăriei.
Trebuie să precizez în urma acelorași comentarii că este absolut normal ca stadionul să fie denumit „municipal” atâta vreme cât el aparține municipiului, după cum mi se pare corect ca, aparținând municipiului, să apară și stema de rigoare!” – a postat Călin Bibarț pe pagina sa de Facebook.

concurs sigla

*****

Deși mai este mult până la finalizarea lucrărilor la stadionul „Francisc Neuman” și până când echipa și suporterii vor intra triumfal pe stadion (deocamdată intră faultându-se politicienii și constructorii), primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț, lansează deja o provocare căutând cea mai bună variantă pentru sigla luminoasă care urmează a fi amplasată la intrarea principală în stadion.

„Am primit de la specialiști două propuneri pentru sigla luminoasă ce va fi amplasată la intrarea stadionului „Francisc Neuman”. Vă invit să vă exprimați opinia, să alegeți varianta preferată sau să veniți cu alte propuneri până joi, 12 martie a.c, ora 12. Vă mulțumesc!” – este mesajul către arădeni și către toți cei care iubesc UTA postat de primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț pe pagina sa de facebook.

După sutele de reacții și comentarii adunate la postarea edilului, putem concluziona că lista de idei și propuneri rămâne deschisă cel puțin până  joi, 12 martie 2020, ora 12.

https://www.facebook.com/calinbibartarad/photos/a.2219169898136541/2723574034362789/?type=3&theater

Variantele propuse de „specialiști” nu au fost însă primite cu „căldură” mai ales de cei mai înfocați suporteri dar și de comentatorii din mediul on line. Cele două variante sunt:

sigla1 uta

și

 

sigla2 uta

 

Deși nu este precizată în postare modalitatea în care pot fi comunicate aceste propuneri, putem intui că: prin comentariu la postarea de pe pagina de Facebook a primarului interimar, prin mail transmis pe adresa primăriei Arad, prin adresă scrisă cu simulare foto atașată depusă la registratura primăriei.

 

Articol asociat:

[ACTUALIZARE 2] În acest ritm, sunt 15% șanse ca Stadionul UTA să se termine la timp! Nașul lui Coldea se ceartă cu finul lui Bîlcea pe 15% avans din primele 15 milioane de lei

Categorie: Știri
Etichete: Calin Bibart, sigla, stadion Francisc Neuman, Stadion UTA, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Care-i CARTEA pe care ai lua-o cu tine pe o insulă pustie… oricare-ar fi EPIDEMIA?
Articolul următor
PMP îi retrage sprijinul politic și SE DEZICE de primarul din Buteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie