Camera de comerț a lansat un PROIECT de 2, 5 milioane de lei, care îşi propune formarea profesională a 504 persoane şi sprijinirea a 54 de IMM-uri

dsc 0231
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad lansează proiectul „România profesională – Resurse umane competitive în regiunea Vest”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a lansat joi, 28 iunie 2018, proiectul România profesională – Resurse umane competitive în regiunea Vest, ID 118027, proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, în valoare de 2.535.443.60 lei, ce se va derula în perioada iunie 2018 –mai 2019.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competenţelor profesionale din Regiunea Vest şi furnizarea de instrumente, metode şi practici standard de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite.

Proiectul îşi propune formarea profesională a 504 persoane şi sprijinireaa 54 de IMM-uri pentru planificarea strategică în vederea adaptării la schimbare şi la dinamica sectoarelor economice cu potenţia lcompetitiv.

Grupul ţintă este format din persoane din următoarele categorii: manageri (angajaţi care asigură managementul strategic şi care ocupă poziţii de management), antreprenori care îşi gestionează propriile afaceri şi angajaţi din departamentele de resurse umane.

„Conform analizelor contextului regional s-a desprins nevoia sprijinirii întreprinderilor mici şi mijlocii, atât pentru creşterea numărului de firme, cât mai ales pentru creşterea ratei de supravieţuire a acestora pe piaţă. Proiectul oferă un set complet şi complex de cursuri şi servicii care vor contribui la dezvoltarea tuturor competenţelor şi aptitudinilor necesare pentru a asigura competitivitatea firmelor şi adaptarea la sectoarele cu potenţial competitiv”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

dsc 0230

În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri gratuite de: antreprenoriat, inspector resurse umane, manager proiect şi leadership.

Participanții își vorîmbunătăți simțitor performanțele profesionale ale căror competențe dobândite vor duce la o viziune economică și o adaptare superioară la mediu, facilitând în final, generarea de valoare economică în celepatru județe din Regiunea Vest: Timiş, Arad, Hunedoara și Caraș Severin.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la: tel.: +40 257 208 800, email: [email protected].

 

Categorie: Știri
Etichete: antreprenori, camera de comert arad, CCIA, IMM, proiect, stri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Poți fi mai nesimțit de atât? Au firme de salubritate de milioane de euro, dar FAC APEL LA VOLUNTARI ca să curețe intrările în Arad!
Articolul următor
Și-a tras poze cu Nuțu Cămătaru însuși… dar nu i-a folosit la nimic: arădeanul Bogdan „Bobiță” Zorilă a fost reținut în Ungaria și arestat la Timișoara pentru ALBA-NEAGRA (citește TÂLHĂRIE!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

actiune santana4 large

Acțiune a polițiștilor, la Sântana

Polițiștii orașului Sântana a desfășurat o acțiune, la data de 21 aprilie a.c., împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciul Rutier și Secția 3 Rurală Chișineu-Criș. În cadrul acțiunii, desfășurată pe…