Candidații pentru ocuparea celor opt posturi de șef-secție în cadrul Spitalului Județean și-au prezentat planurile de management

spitalul judetean arad 3
Distribuie:
Nu e mare înghesuială pentru șefia secțiilor din Județean: unul pe post

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad s-a derulat vineri, 28 aprilie, prima probă – prezentarea planului de management – din cadrul concursului pentru ocuparea primelor opt posturi de medici șefi. Candidații pentru aceste posturi – unul pe post – și-au propus, în planul de management prezentat, dezvoltarea serviciilor oferite pacienților și eficientizarea acestora pentru obținerea unui diagnostic rapid și complet.

Cine sunt cei opt candidați

Conform informațiilor noastre, cei opt candidați sunt aceiași medici care ocupă în prezent posturile de conducere ale celor 8 secții. Aceștia le-au ocupat până acum prin delegare pe funcție. După finalizarea probelor de concurs, dacă vor fi desemnați câștigători (ar fi imposibil să nu fie, având în vedere că niciunul nu a avut concurență) vor ocupa funcția de șef-secție pentru următorii 4 ani.

Numele din spatelor codurilor de candidați la concurs:

Unitatea de Primiri Urgențe – JIPA RADU

Secție Clinică Medicină Internă I – BORTA SIMONA

Neurologie – COVĂSALĂ CONSTANTIN
Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică – ADRIAN PAVEL
Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală – OANA AMZA
Serviciul de Anatomie Patologică – BURLEA AMELIA
Secția Diabet, Nutriție și Boli Metabolice – KOOS ETELKA
Centrul de Hemodializă – OANA ȘTIRBU

 

***

[COMUNICAT SCJUA]:

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad s-a derulat vineri, 28 aprilie, prima probă – prezentarea planului de management – din cadrul concursului pentru ocuparea primelor opt posturi de medici șefi. Candidații pentru aceste posturi – unul pe post – și-au propus, în planul de management prezentat, dezvoltarea serviciilor oferite pacienților și eficientizarea acestora pentru obținerea unui diagnostic rapid și complet.

Candidatul pentru postul de medic șef Secție Clinică Medicină Internă I

a identificat, ca principală prioritate, înființarea a două saloane de terapie acută care să asigure servicii medicale complexe pacienților, în stare gravă, internați în această secție.

Principala prioritate din planul de management al medicului candidat pentru șefia Neurologiei

are în vederea dezvoltarea programului național pentru accident vascular cerebral acut și pregătirea întregului personalul (implicat în tratamentul pacientului) pentru efectuarea unor proceduri specifice secției (precum tromboliza).

Planul de management al medicului înscris în concurs pentru conducerea Unității de Primire Urgențe

pune accentul pe îmbunătățirea condițiilor privind acordarea serviciilor medicale în regim de urgență și pe reducerea timpilor de așteptare prin extinderea sălilor de tratament existente și redesenarea circuitelor medicale.

În cazul Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică,

medicul candidat pentru postul de medic șef consideră prioritară dezvoltarea serviciilor medicale de anestezie și terapie intensivă pentru copii, prin dezvoltarea compartimentului de anestezie și terapie intensivă, pentru pacienții minori și achiziționarea de aparatură medicală performantă, cu dotări pediatrice, pentru sala septică de operații a secției.

Planul de management pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală

propune obținerea unui punctaj cât mai ridicat pentru încheierea viitorul contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și introducerea unor investigații, care nu sunt cuprinse în contractul cu CAS dar care pot fi efectuate în regim de spitalizare de zi – RMN pentru stadializarea neoplasmului de sân, a melanomului malign și a metastazelor fără punct de plecare.

Candidatul pentru postul de medic șef al Serviciului de Anatomie Patologică

își propune introducerea unor servicii noi, prin completarea dotărilor cu aparatură automatizată, necesară realizării determinărilor imunohistochimice/moleculare tisulare, cu posibilitatea efectuării testărilor inclusiv în regim ambulatoriu pentru ca pacientul să aibă acces rapid la stabilirea diagnosticului și a tratamentului personalizat.

În ceea ce privește planul de management pentru Secția Diabet, Nutriție și Boli Metabolice,

candidatul pentru postul de medic șef a pus accentul pe necesitatea îmbunătățirii serviciilor de specialitate în cazul pacienților minori.

Prioritatea candidatului pentru postul de medic coordonator al Centrului de Hemodializă

o reprezintă asigurarea activității de dializă în regim de urgență prin redesenarea circuitelor medicale și înființarea unei linii de gardă, la domiciliu, care să intervină prompt în momentul în care este necesară efectuarea acestei proceduri.

Următoarele etape din cadrul concursului de ocupare a posturilor de medici șefi secție vor continua cu probele scrise și practice.

Comunicat SCJU Arad

Categorie: Știri
Etichete: Centrul de Hemodializă, concurs ocupare posturi medic-șef, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Secția Clinică Medicină Internă I, Secția Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, Secția Diabet Nutriție și Boli Metabolice, secția Neurologie, Serviciul de Anatomie Patologică, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Unitatea de Primire Urgențe
Distribuie:
Articolul anterior
Au început înscrierile în programul „Dăm Click pe România” pentru școlile care au nevoie de calculatoare
Articolul următor
Reguli noi cu privire la parcarea autovehiculelor în incinta Spitalului Clinic Județean. Taxa de parcare va fi majorată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie