Candidatura lui Orban la șefia PNL naște „războaie” interne. Senatorul Cristina îl acuză pe Falcă de IPOCRIZIE. În binecunoscuta-i manieră, „Tutankamon” îi poruncește să tacă…

cristina falca
Distribuie:

 

Biroul Politic Județean al PNL Arad s-a întrunit duminică pentru a decide pe care dintre candidaţi îl va susţine delegaţia arădeană. Gheorghe Falcă a marşat pe varianta Ludovic Orban – „Moţiunea” Orban fiind votată în unanimitate de BPJ Arad, cu doar 4 abţineri.

Senatorul liberal Ioan Cristina a declarat cu acest prilej unui cotidian arădean că Falcă este același care, nu cu mult timp în urmă, a lansat ideea conform căreia victoria lui Ludovic Orban la preşedinţia PNL va duce partidul la 10 la sută – dar acum, edilul Aradului pare decis să îl susţină. „Gheorghe Falcă a spus în repetate rânduri că dacă va câştiga Orban, PNL va ajunge la 10 la sută. Mai mult, Iustin Cionca, preşedintele CJA şi apropiat al lui Gheorghe Falcă, a afirmat că delegaţii PNL Arad pentru congres trebuie aleşi pe sprânceană. Îi apreciez pe cei care, contrar propriilor zbateri, ajung la vorbele altora”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

La foarte scurt timp după publicarea declarației cu pricina, Gheorghe Falcă, prin biroul de presă, a trimis redacțiilor arădene următorul comunicat:

COMUNICAT DE PRESĂ – PNL Arad

Ca urmare a declarațiilor senatorului Ioan Cristina, conducerea Partidului Național Liberal, filiala Arad a transmis următorul mesaj: „Îl rugăm pe domnul senator să își respecte colegii de partid  și electoratul. Considerăm că în ceea ce privește comunicarea publică este mult mai important ca domnul senator Cristina să transmită activitatea sa parlamentară pe care o desfășoară pentru cetățeni.”

……………………………………………………………

Notabil este că pentru Gheorghe Falcă, susţinerea lui Ludovic Orban este… aproape obligatorie, în  condiţiile în care Cristian Buşoi, unul dintre cei trei candidaţi anunţaţi la şefia PNL, este cel care a semnat adresa către conducerea filialei arădene care constata caracterul nestatutar al alegerilor judeţene adjudecate de Falcă, iar Cătălin Predoiu, celălalt candidat, este un adversar politic declarat al lui Falcă în PNL.

 

Categorie: Știri
Etichete: alegeri PNL, Gheorghe Falca, Ioan Cristina, ipocrizie, Ludovic Orban, PNL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[PORTRET DE „BĂTĂUȘ”] Alex SAVIANU, 17 ani, categoria 100+
Articolul următor
Dacă nu te deplasezi în FOTOLIU RULANT, ți se va părea o banalitate. LOR li se pare că au cucerit un IMPERIU…

2 comentarii. Leave new

 • avatar of ioan teudan
  Ioan Teudan
  7 mai 2017 19:16

  Rusine demolatorului falca !

  Răspunde
 • avatar of gică teodor
  Gică Teodor
  17 mai 2017 10:39

  Cu siguranță PNL sub era Falcă este pe sfârșite. Notabil este curajul unora din interiorul organizației, gen Neluțu Cristina, care nu sunt doar un preș pentru ,, liderul incontestabil ”. Îl felicit pe Neluțu și cred că a sosit momentul adevărului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie