Caravana medicală mobilă a AUR salvează vieți

aur arad
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]


Caravana medicală mobilă a AUR salvează vieți

Cu ocazia consultației pentru care s-a prezentat un cetățean la Caravana mobilă a AUR, acesta a fost depistat într-o condiție medicală precară, viața fiindu-i în pericol iminent. Prin acțiunea urgentă a cadrelor medicale și conștientizând pacientul asupra necesității internării, viața acestuia a fost practic salvată.

Medicul stomatolog a constatat că ar fi necesar un program de asistență dentară a persoanelor în varstă din mediul rural, program care să includă și protetica gratuită.

De asemenea, ar fi de interes ca asistența în materie de oftalmologie, pe langă distribuirea gratuită a ochelarilor adecvați să poată recomanda și sprijini efectuarea operațiilor de înlocuire a cristalinului în cazuri de cataractă, de asemenea în mod gratuit.

Este de asemenea de menționat faptul că au fost decelate afecțiuni medicale grave în stadii care permit intervenția și salvarea subiecților.

Majoritatea celor care s-au prezentat pentru analize medicale de sânge au menționat că nu au mai efectuat astfel de analize de zeci de ani sau niciodată în viață.

Condiția medicală a unor pacienți care s-au supus screeningului a permis depistarea unor afecțiuni periculoase, cu potențial infirmizant, motiv pentru care au fost prescrise tratamente de urgență și au fost îndreptați spre formele de asistență medicală specializată.

Mulțumesc cadrelor medicale și voluntarilor care au răspuns apelului nostru și au efectuat activități de înaltă ținută profesională, în mod gratuit.

Doresc să reiterez faptul că toate consultațiile, analizele, materialele medicale și absolut tot ce ține de serviciile oferite prin Caravana mobilă AUR sunt și vor rămâne gratuite.


Dan Artimon,

Coordonator BCJ AUR Arad.


Caravana mobilă AUR la Birchiș


 

Categorie: Politice
Etichete: bata, Beliu, birchis, Caravana mobilă a AUR, Coordonator BCJ AUR Arad, Dan Artimon
Distribuie:
Articolul anterior
„HAI LA LUPTA CEA MARE!” sau „PROLETARI DIN TOATE ȚĂRILE,… UIMIȚI-VĂ!…” (8)
Articolul următor
Secția de Pediatrie 1 a Spitalului Județean Arad a fost inaugurată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…