Caricaturistul Gogu Neagoe revine la Festivalul național de umor „Liviu Oros” de la Deva

gogu neagoe3 1
Distribuie:

Caricaturistul Gogu Neagoe revine la Festivalul național de umor „Liviu Oros”, care va avea loc la Deva în zilele de 20 și 21 aprilie 2024, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Maestrul caricaturist va realiza, în cele două zile ale festivalului, caricaturi portrete grafice „la minut” pentru oficialitățile și publicul prezent.

Festivalul național de umor „Liviu Oros” va începe sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 12:00, în Holul Mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” cu vernisajul Salonului Național de Caricatură, Grafică Umoristică „Interludica”, urmat de decernarea premiilor la caricatură și Concursul Internațional de Epigrame „Epigramissima”, ediția a IV-a, în Amfiteatrul „Liviu Oros”, moderator: Cornel Udrea.


Gogu Neagoe este Ambasador Cultural al Academiei Internaționale „Mihai Eminescu”.
Acesta a primit înalta distincție la Gala premiilor de excelență „10 pentru Craiova“, eveniment aflat la cea de a cincea  ediţie de 1 Decembrie 2022. Este, de asemenea, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania, UNESCO. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia.
Gogu Neagoe este cunoscut pentru evenimente sociale din Bucuresti și pentru județul Olt ,Dolj și pentru cei nevoiași pentru sprijin si a fost invitat ca membru în juriu la: Festivalul Folcloric International „Lina Chiralina”-Braila , 8-12 august 2023 , Festivalul Naţional de Muzică Populară şi Uşoară „Corabia de Aur” a XLVIII-a 20-22 septembrie 2023, Corabia, Festival Concursul Național al Copiilor „Călușul Românesc” 14 – 18 iunie 2023 Slatina-Olt,
invitat de Onoare la Festivalul Internațional de Folclor „CĂLUȘUL ROMÂNESC” Caracal-Olt. Gogu Neagoe organizează salonul de caricatură la Festivalul Naţional – Concurs de Umor „Oltenii &… Restu’ Lumii”  din Slatina, județul Olt, unde adună alături de el alți artiști caricaturiști talentați și împărtășește pasiunea sa pentru artă cu publicul larg. De asemenea, Gogu Neagoe organizează  concursul de creație plastică, „Școala mea cea mai frumoasă”, pentru elevii cu vârste între 6 și 16 ani, din comunele și satele județului Olt si gala Premile SLATINA – Ediția a II-a
24 Mai 2024 .


Foto: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva 2023 .
Festivalul Național de Umor „Liviu Oros” este organizat de Primăriei Municipiului Deva și a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”.

Categorie: Hunedoara
Etichete: Caricatură, Caricaturistul Gogu Neagoe, Festivalul național de umor „Liviu Oros”, Grafică Umoristică, vernisaj „Interludica”
Distribuie:
Articolul anterior
UN ARDELEAN LA KINGSWAY HOUSE (XXXV). ANGLIA INTER-PASCALĂ (IV)
Articolul următor
Un tânăr a murit într-un salon de tatuaj din mallul Iulius Town, în timpul evenimentului „Timișoara International Tattoo Convention”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie