Casele din Centrul Vechi încep să se prăbușească. Apel la 112 pentru un acoperiș de pe strada Grigore Alexandrescu

strada grigore
Distribuie:

Printr-un apel la 112, în această dimineață, a fost solicitată intervenția pompierilor pe strada Grigore Alexandrescu din municipiu, unde acoperișul unei clădiri a-nceput să se prăbușească. Clădirea este una abandonată.


Sesizarea la 112 a fost făcută de  Poliția Locală, prezentă și la fața locului pentru a baliza perimetrul de siguranță.

„ISU Arad intervine cu autoscara pentru îndepărtarea elementelor de pe acoperiș care stau să cadă și  care reprezintă pericol pentru trecători și pentru autoturismele parcate.” – ne-au declarat reprezentanții ISU.

Din păcate, nu este pentru prima dată când se intervine la acea clădire. Imobilul este într-o stare avansată de degradare de foarte mulți ani, ea reprezentând un pericol constant. Cu toate acestea, nicio autoritate publică și administrativă nu ia nicio măsură. Sperăm să nu asistăm la o tragedie și această clădire să se prăbușească cu totul, cauzând victime.

Aceasta este, din păcate, imaginea dezolantă a Aradului pentru care, din punctul de vedere al conservării / reabilitării zonei respective, nimeni nu face nimic, foarte mulți așteptând prilejul unui tun imobilar dacă aceasta se va prăbuși. Cât despre administrație, nu mai avem de mult nicio pretenție sau așteptare de la aceasta. Înafară de sloganuri de-a dreptul grețoase (#PentruArad, #Pentru Arădeni) nu face nimic concret.


Foto – de la fața locului


Citește și: „ATENȚIE, cade tencuiala” pe mașinile arădenilor


 

Categorie: Știri
Etichete: Centrul Vechi Arad, clădiri istorice, strada grigore alexandrescu
Distribuie:
Articolul anterior
Legenda utistă, Iosif Lereter, a încetat din viață
Articolul următor
[ACTUALIZARE 4] Se confirmă mâna criminală în cazul incendiului de la ferma din Utviniș. Conform ISU Arad, cauza este „flacăra, prin folosirea cu intenție a sursei de aprindere în vederea generării incendiului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie