Ce „ardea” la ora asta în Arad?! Bibi și-a „îmbodobit” bradul de Crăciun de pe-acum. Pentru țânțari probabil că va stropi la Revelion…

brad
Distribuie:
Adaptând proverbe și snoave românești, Bibi „cumpără vara brad, și iarna stropește pentru țânțari”. Ca să evite un nou episod cu „cel mai urât pom de Crăciun”,primarul Călin Bibarț a început selecția pentru viitorul BRAD al Sărbătorilor de iarnă.

Și chiar are nevoie de ajutor de la arădeni, așteptând opinii. „Magia Sărbătorilor” poate-l ajută să treacă mai ușor peste penibilele evenimente ce se succed în alegerile interne din PNL și care nu ocolesc nici organizația Arad.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”” – este invitația lansată de edil pe pagina sa de Facebook.
bibi brad

 

Așadar, ca să nu mai comentăm la iarnă, să dăm curs invitației primarului și să alegem modelul pomului de Crăciun prezentat la scară redusă.

 

 

Articol asociat:

Moș Crăciun își ia înapoi bradul din fața primăriei și concediază spiridușii care l-au împodobit

Categorie: Pamflete
Etichete: brad de craciun arad, Calin Bibart, sarbatori de iarna
Distribuie:
Articolul anterior
Amical cu Hajduk Split
Articolul următor
Știați că Geanina Pistru, Sergiu Bîlcea, Ionel Bulbuc și Lazăr Faur „s-au luptat cu pesedeul, cu banii arădenilor și cu Primăria Arad în ultimii patru ani”? Nici noi… dacă nu s-ar fi lăudat Geani cu asta LIVE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie