„Cel mai bun vorbitor de franceză” al… Liceului German din Arad

franceza 1 1
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Nu, nu ați citit greșit! Este vorba chiar despre limba franceză! Colectivul de elevi și dascăli al Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” ne rezervă în continuare surprize plăcute. Pentru că elevii secției de germană maternă ai acestei școli sunt adevărați poligloți! Ei învață, pe lângă limba și literatura română și germană, două limbi străine: engleză și franceză.

Dacă la limba engleză, elevii școlii au demonstrat în mai multe rânduri că sunt printre cei mai buni (să amintim aici, de exemplu, ultima performanță la Olimpiada de limba engleză, faza județeană, unde Iana Lupșa, elevă în clasa a VII-a la secția germană maternă, a obținut premiul I cu nota 10!), iată că elevii claselor a IX-a au dorit să își arate abilitățile în stăpânirea limbii franceze, în cadrul concursului „Cel mai bun vorbitor de franceză”, organizat la nivelul școlii. Elevii, coordonați de d-nele prof. Angela Colisnic și Doina Neamțu, au pregătit momente artistice în limba franceză – dialoguri, scenete, pe care le-au prezentat în fața colegilor și profesorilor.

Juriul competiției, format din prof. Georgia Grosu și prof. Georgiana Maria, a premiat pe cei mai buni dintre participanți: Haricleea Stoi și Vlad Sfîrăilă au obținut premiul I, Sarah Lazăr și Rebeka Tira – premiul al II-lea, iar Răzvan Ghimbir – premiul al III-lea. Elevii au fost răsplătiți cu diplome și premii oferite de firma franceză Textile médicale.

Felicitări tuturor!

 

Categorie: Știri
Etichete: Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”, limba franceza, prof. Georgia Grosu și prof. Georgiana Maria, Textile médicale, „Cel mai bun vorbitor de franceză”
Distribuie:
Articolul anterior
Daniel Trifon, consilier județean: „Mediul economic privat din Arad va plăti anual cu cel puțin 2 milioane de euro mai mult decât s-a stabilit inițial în contractele cu RETIM!”
Articolul următor
„SMURD” salvează vieți. Dar cine salvează SMURD-ul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…