Centrul Medical de Diagnosticare şi Tratament Ambulatoriu „Sfântul Iosif cel Nou” a fost inaugurat în prezența ministrului Apărării Naționale [GALERIE FOTO]

policlinica militara 5
Distribuie:

La începutul lui decembrie, 2020, S.C. Clever Solutions Point a câștigat licitația pentru lucrarea în valoare de  aproximativ 4, 7 milioane de lei, termenul de execuție prevăzut în proiect fiind de 11 luni, iar la exact un an de când a fost atribuit contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a clădirii fostei Policlinici CFR, acestea au fost finalizate. 


Luni, 23 octombrie, în prezența  ministrului Apărării Naționale, Angel Tîlvăr și a reprezentanților autorităților locale care conduc Prefectura, Primăria și Consiliul Județean, cu binecuvântarea preoților  militari și de la Arhiepiscopia Aradului, s-a desfășurat și o slujbă de sfințire a noului ambulatoriu.Centrul Medical de Diagnosticare şi Tratament Ambulatoriu „Sfântul Iosif cel Nou” funcționează în subordinea Spitalului Militar Timișoara, în imobilul care a găzduit pe vremuri Policlinica CFR din Arad, și va deservi militarii din județele Arad și Bihor, dar și civili.

Policlinica oferă servicii medicale în specializările medicină internă, chirurgie generală, urologie, ortopedie, traumatologie, cardiologie, oftalmologie, ORL, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, dermato-venerologie, stomatologie, obstetrică ginecologie, reumatologie, asistență medicală primară, laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală.

Personalul medical nu este recrutat din Arad, provenind de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara.


Centrul a fost inaugurat de ministrul Apărării Naționale Angel Tîlvăr, care a tăiat panglica simbolică, a făcut un tur al cabinetelor și a oferit următoarea declarație:Este o perioadă în care se vorbește mult despre război, se vorbește mult despre înzestrarea armatei, dar cred că principala resursă pe care armata o are o reprezintă militarii, motiv pentru care suntem interesați de calitatea vieții acestora și nu numai, pentru că această policlinică va deservi deopotrivă militari și pe cei care au nevoie de servicii medicale. Mă bucur că astăzi am putut să vedem o unitate bine dotată, bine făcută, o unitate în care încadrarea se află la un nivel cel puțin bun, motiv pentru care în această zonă policlinica pe care astăzi am inaugurat-o va face în așa fel calitatea vieții oamenilor să crească”.


Mihai Fifor, deputat PSD de Arad, politicianul căruia îi aparține această inițiativă, pe facebook:


Categorie: Știri
Etichete: Centrul Medical de Diagnosticare şi Tratament Ambulatoriu „Sfântul Iosif cel Nou”, fosta policlinica CFR, inaugurare, Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale Angel Tîlvăr, S.C. Clever Solutions Point
Distribuie:
Articolul anterior
Un cetățean maghiar a fost victima unui accident moto în pădurea de la Șiria
Articolul următor
LIGA 4 ARAD | O etapă cu schimbare de lider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie