Cimi Enache, omul de care se leagă cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț din Arad, s-a stins din viață

cimi enache
Distribuie:

Cimi Enache, omul cu care se identifică mai toate târgurile expoziționale de la Arad din ultimii 26 de ani, project manager la Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Arad s-a stins din viață astăzi. Conform informațiilor provenite din surse apropiate, în această dimineață lui Cimi Enache i s-a făcut rău și a sunat la 112. La sosirea ambulanței, medicii au încercat manevrele de resuscitare prevăzute de protocol, dar nu au mai putut face nimic.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de președintele Camerei de Comerț, arh. Gheorghe Seculici.


„Dumnezeu să te aibă în paza Sa, dragă Cimi Enache! Ne vei lipsi, tuturor celor spre care îți îndreptai zâmbetul larg și vorba liniștită. 

Când pierzi un prieten bun, pierzi o parte din tine. Astăzi, bunul nostru coleg, Cimi, a plecat pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma sa gândurile bune, de apreciere, ale celor care l-au cunoscut și prețuit. A plecat neașteptat, fulgerător, dar în memoria noastră va rămâne prezent așa cum a fost, vesel, generos, colegial.

Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad este îndoliată de această imensă pierdere! Cimi Enache a fost și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România; de numele său se leagă succesul Târgului Național Agromalim, conferințe științifice, parteneriate internaționale de afaceri, dezvoltarea acestui domeniu sensibil al promovării produselor și producătorilor agricoli.

Pentru mine, trecerea la cele veșnice a lui Cimi este o durere personală. Am muncit zilnic umăr la umăr, am pregătit împreună cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț. A fost un coleg deosebit, de bună credință și loial. L-am apreciat mai mult decât pe un angajat, l-am considerat un partener în marile proiecte. Dumnezeu să îl ierte!”Colectivul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a transmis un mesaj de rămas bun

„Colegii de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, toți cei care l-am cunoscut și l-am apreciat pentru calitățile sale umane și profesionale, suntem profund îndurerați de trecerea fulgerătoare la cele veșnice a celui care a fost bunul nostru coleg și prieten, Cimi Enache, un pilon al activității Camerei de Comerț din Arad. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis pe contul de Facebook al instituției.

Priveghiul are loc joi, 4 ianuarie, începând cu ora 20:00 la Casa Funerară Kuki, pe strada Cocorilor.


 

Categorie: Știri, In memoriam
Etichete: camera de comert arad, cimi enache, Expo Arad, in memoriam
Distribuie:
Articolul anterior
UN ARDELEAN LA KINGSWAY HOUSE (XV). KEEP ENGLAND WHITE? (1)
Articolul următor
Anunțurile cu câini pierduți în Arad în seara de Revelion împânzesc internetul. Oare sunt ai tăi?

1 comentariu. Leave new

  • Bunul Dumnezeu să îl odihnească în liniște și pace în Împărăția Cerului!Sincere condoleanțe!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie