Claudia Iuga este și imaginea „Alumni U.V.V.G. Arad”

claudiaiuga_coraliacotoraci
Distribuie:

 

„Alumni U.V.V.G. Arad” este asociația absolvenților U.V.V.G. Arad, cu o contribuție importantă la imaginea universității arădene.

Pe lângă absolvenții care au ales să-și continue activitatea profesională în Arad și în țară, U.V.V.G. are mii de absolvenți care s-au stabilit peste hotare, profesionalismul lor fiind magnetul care atrage, anual, alți studenți, cu precădere la specializările de medicină.

În acest context, la inițiativa doamnei rector Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Cotoraci, asociația „Alumni U.V.V.G. Arad” își va relua activitatea din această toamnă, sub o nouă formă, cu o nouă imagine, având-o în prim plan pe Claudia Iuga (absolventă a Facultății de Drept, promoția 2002) și cu activități diversificate.

claudiaiuga coraliacotoraci1

Coralia Cotoraci, Rector:

„Alumni…o poveste de succes. Am încredere că fosta noastră studentă, Claudia Iuga, care se va ocupa de alumni, poate să scrie această poveste. Alumni reprezintă imaginea unei universități, iar poveștile de succes ale absolvenților noștri, care urmează să fie aduse la cunoștința publicului, vor inspira și alți tineri să aleagă această universitate.

Îi doresc Claudiei și tuturor membrilor asociației „Alumni” mult succes și vă asigur că veți avea tot sprijinul meu, întotdeauna.”

Claudia Iuga:

„Sunt onorată să fiu imaginea absolvenților U.V.V.G. Arad, și mulțumesc pe această cale Doamnei Rector, care a avut inițiativa acestei colaborări. Cred că noi, absolvenții, putem contribui masiv la propagarea imaginii corecte a universității care ne-a format. Pe lângă studenți și activitățile facultăților, cred că noi, absolvenții, suntem cea mai bună reclamă pe care o poate avea U.V.V.G. Arad.”

[COMUNICAT DE PRESĂ – UVVG Arad]

 

Categorie: Știri
Etichete: Alumni U.V.V.G. Arad, Claudia Iuga, Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Cotoraci, U.V.V.G. Arad.
Distribuie:
Articolul anterior
Designerul arădean Andreea Cormier Wacker participă la GX FASHION WEEK 2022 MILANO. Și Miss Universe România, Carmina Cotfas, va fi pe podium
Articolul următor
TRAUMA CÂINILOR ajunși în „Adăpostul public” și CONFORTUL MEDICILOR veterinari ai DSVSA Arad trebuie COMBINATE cumva: de-acum puteți să le scrieți și să-i sunați NOMINAL [TABEL]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…