DSP Arad transmite și exemple pozitive în urma controalelor la unități de tip restaurant/fast-food/catering

control_dsp_ok
Distribuie:
Așa da! Exemple că se poate!

După cum am menționat în comunicatul de presă din ziua anterioară, într-una din cele patru unități controlate de către inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Arad în data de 16.09.2022, condițiile igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare, erau respectate, unitatea neprimind nici un fel de avertisment sau contravenție.

Dorim să prezentăm imagini din această locație pentru a arăta publicului și în special celor care dețin unități de tip restaurant/fast-food/catering, că se poate ca totul să fie în regulă, această unitate fiind un exemplu demn de urmat.

De asemenea, săptămâna trecută am scris despre o unitate căruia i s-a dat o sancțiune
contravențională de 16.000 lei și care risca suspendarea activității dacă nu își remedia neregulile în termenul de trei zile dat de către inspectorii sanitari.

Cum am anunțat în update-ul din 14.09.2022, s-a constatat, în urma recontrolului, că o parte din deficiențe au fost remediate. Ca urmare, dorim să vă prezentăm imagini și din această locație, pentru a sublinia încă o dată ideea că respectarea regulilor de igienă sanitară poate să fie realizată, deoarece la urma urmei sănătatea consumatorilor este cea mai importanta.

Din păcate, în unele locații este nevoie de sancțiuni contravenționale pentru rezolvarea problemelor care nu ar trebui să existe de la bun început.

[COMUNICAT DE PRESĂ – DSP Arad]

Articole asociate:

[ACTUALIZARE] Firma de catering care livrează mâncare și în școli a remediat o parte din deficiențele constatate de DSP. Pentru celelalte a mai primit un termen

Din patru restaurante / fast-food controlate într-o singură zi de inspectorii DSP Arad, doar unul respectă condițiile igienico-sanitare

Categorie: Știri
Etichete: catering, controale, DSP Arad, fast-food, restaurant, sancțiuni DSP
Distribuie:
Articolul anterior
Glad VARGA: „La 1 noiembrie 2022 se deschide apelul de depunere a cererilor privind acordurile de finanțare pentru investițiile din industria prelucrătoare”
Articolul următor
Atenție, arădeni! Falși angajați în construcții cer sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt rămase în urma lucrărilor executate în municipiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…