Concert umanitar de Crăciun în Catedrala Almudena din Madrid – organizat de Federația Asociațiilor de Români din Europa 

catedrala almudena madrid
Distribuie:

Federația Asociațiilor de Români din Europa (FADERE) are plăcerea de a anunța organizarea unui eveniment caritabil deosebit, un „Concert Umanitar de Crăciun”, care va avea loc în prestigioasa Catedrala Almudena din Madrid.


Detalii eveniment:
Data: 16 decembrie 2023
Ora: 20:00
Locație: Catedrala Almudena, Madrid


Această seară de Crăciun va aduce în prim-plan amintirea nașterii celui care, pentru salvarea noastră, a părăsit tronul universului și a locuit printre noi. Catedrala Almudena, cunoscută ca fiind Catedrala Regelui Spaniei, va găzdui pentru o seară momente speciale, cu reprezentări ale povestirilor din Bethleem și ale minunatei veste a nașterii.

Un eveniment de o amploare remarcabilă, concertul va beneficia de participarea a 100 de membri ai unui cor, o orchestră formată din români din Spania, interpretarea solistului Daniel Prunaru de la Opera din Phoenix, Arizona, și a Danei Costescu din Anglia. Alături de aceștia, corul de copii „Los Peregrijos” și octetul vocal „Mesagerii” vor completa atmosfera magică a serii.


Scop caritabil nobil:

FADERE dorește să aducă lumină în viețile celor nevoiași, iar banii strânși din donațiile celor prezenți la eveniment vor fi direcționați către construirea unei case pentru o familie săracă din județul Braila.

„Ne bucurăm să oferim o seară de bucurie și muzică divină în Catedrala Almudena, iar generozitatea celor prezenți va face posibilă transformarea sărbătorii într-un dar pentru cei în nevoie” a declarat Daniel Tecu, președintele FADERE.

Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este gratuită, invitându-i pe toți să se alăture acestei experiențe muzicale captivante și emoționante.


Video – Corul românilor din Madrid cântă la Catedrala Almudena –  cantata 147 de Johann Sebastian Bach:Foto – Google – cameron mcvean


 

Categorie: Externe
Etichete: Catedrala Almudena Madrid, Concert Umanitar de Crăciun, FADERE, Federația Asociațiilor de Români din Europa
Distribuie:
Articolul anterior
Cum este reîncadrat violul la act sexual cu minor în România? Petiția pentru justiție transparentă în cazurile de violență sexuală
Articolul următor
Lansare compilație PSIHODROM – V la Aethernativ în Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie