Consilierul local Beniamin Vărcuș este noul Director General Adjunct al Poștei Române

beni varcus
Distribuie:

 

Beniamin Vărcuș, liderul opoziției locale din CLM Arad, este, începând cu data de vineri, 27 iulie, director general adjunct al Poștei Române. Numirea sa survine ca urmare a muncii sale mai ales în ceea ce privește identificarea problemelor REALE cu care se confruntă instituția – altfel, totalmente nerentabilă din punct de vedere economic. Discutăm despre întocmirea unor rapoarte CINSTITE față de starea de fapt a oficiilor poștale, a contractelor externe și a închirierii spațiilor aparținând Poștei Române.
Aducerea sa la București presupune, la modul ideal, reformarea acestor situații de o ambiguitate greu de decelat și punerea lor pe un făgaș, dacă nu rentabil, cel puțin normal.

„Sunt onorat de această numire și conștient, totodată, de responsabilitatea ei. Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a fi demn de funcția cu care am fost însărcinat” – a declarat Beniamin Vărcuș pentu site-ul nostru.

Pe 15 iunie, 2017, social-democratul Beniamin Vărcuş a fost numit ca director al Oficiului Judeţean de Poştă Arad de către directorul Poştei Române, pe perioadă determinată, în urma pensionării fostului director Dan Ţoldan.

Informația a apărut și pe site-ul oficial al Poștei Române:

 

53d957d3 676d 4286 9118 4be642b43c94

Categorie: Știri
Etichete: Beniamin Varcus, delegatie, director general adjunct, Poșta Română, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Și-a tras poze cu Nuțu Cămătaru însuși… dar nu i-a folosit la nimic: arădeanul Bogdan „Bobiță” Zorilă a fost reținut în Ungaria și arestat la Timișoara pentru ALBA-NEAGRA (citește TÂLHĂRIE!)
Articolul următor
Returul barajului de promovare în liga a treia a CHȘINEU-CRIȘ-ului a fost decis de ambulanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

actiune santana4 large

Acțiune a polițiștilor, la Sântana

Polițiștii orașului Sântana a desfășurat o acțiune, la data de 21 aprilie a.c., împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciul Rutier și Secția 3 Rurală Chișineu-Criș. În cadrul acțiunii, desfășurată pe…