CUPA ROMÂNIEI – Faza județeană: Victoria Zăbrani nu și-a putut apăra trofeul, dar Pecica poate realiza eventul

cupa romaniei la fotbal
Distribuie:

Cupa României faza județeană la fotbal și-a consumat ieri faza semifinală. În cărți au fost două favorite Victoria Zăbrani, deținătoarea trofeului cucerit anul trecut după o pauză de peste 30 de ani, precum și Progresul Pecica deja matematic campioana județului Arad.
Pe teren neutru la Șiria, unde zăbraniul cucerea trofeul, acum s-a consemnat un eșec și implicit o surpriză, două lovituri de pe punctul cu var au fost transformate de Calancea. Victoria Zăbrani pare complexată de confruntarea cu Păulișana Păuliș, echipă care le-a administrat o înfrângere și în campionat. Ieri au condus cu 2-1 și au pierdut jocul în doar câteva minute!

Victoria Zăbrani – Păulișana Păuliș 2 – 3
Au marcat: Băd, Mandache / Pleșca, Calancea 2

În a doua semiginală la Semlac, Progresul Pecica a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de trupa lui Ciba. Din păcate pentru ei cei din Felnac nu s-au concentrat pe final fiind probabil cu gândul la eventualele lovituri de departajare. Introdus în repriza secundă de antrenorul Dan Stupar Păcurar a realizat o triplă.
Victoria Felnac – Progresul Pecica 0 – 4
Au marcat: Păcurar 3, Puie
Finala este programată pe data de 8 iunie

Categorie: Sport
Etichete: ajf, ciba, cupa romaniei, paulisana paulis, progresul pecica, victoria felnac, victoria zăbrani
Distribuie:
Articolul anterior
Noaptea Muzeelor aduce arădenilor artiști și expoziții de anvergură internațională, întâlniri cu personalități, spectacol de povești și ateliere pentru copii, reconstituiri istorice [PROGRAM]
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] E „groasă” rău! CASINO METROPOLIS și ATRIUM MALL trebuie să facă față unui proces cu „recuperatori”, amenințări cu moartea, favorizarea infractorului și obstrucționarea justiției… și totul pornește de la doi MANAGERI [ACTE]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie