Dacă ați uitat, Iustin Cionca se repetă: „Lucrăm la un drum de la zero, pe șantierul Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa”! Comunicate în oglindă

DRUM OPR PRprincipala
Distribuie:

 

Singura problemă reală a românilor este lipsa de memorie când vine vorba de declarații politice, promisiuni făcute și neîndeplinite, manipulări de campanie electorală și alte strategii în scopul de a aduna voturi. Cel puțin 4 ani ( există situații în care 2 sau 3 mandate și cicluri electorale) ni s-a rulat ciclic aceeași „idee” fără ca cineva să se prindă. Motiv pentru care, să fie bine, să nu fie rău, avem două comunicate pe „aceiași 23,4 km”. Să trăiți, domnule președinte! Și, toată zoala asta pe texte, ca să vedem că (încă) drumul arată așa?:

drum OPR IC

DRUM OPR IC2

Nu mai bine era să tăiați și panglica din fașă să nu mai așteptăm finalizarea? Și, nu… nu avem o problemă că se lucrează, avem o problemă cu laudele anticipate și penibile. Vă aplaudăm când drumul va fi dat în circulație și nu va necesita reparații măcar 10 ani. „Spor la treabă!”, vorba dumneavoastră…

[COMUNICAT DE PRESĂ – 23 Aprilie 2019]

„ Este vorba despre drumul Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa, în valoare de 22.025.789,87 lei, fără TVA. Tronsonul, în lungime totală de 23,478 kilometri, începe din Sânmartin și traversează localitățile, Șimand, Olari și Caporal Alexa.

Suntem într-o perioadă în care apar rezultatele muncii depuse până acum pentru proiectele europene, pentru proiectele cu finanțare din credit angajament și pentru cele finanțate din fondurile proprii ale Consiliului Județean. În ultimii doi ani am repetat de mai multe ori că începem lucrări de modernizare la 25% din rețeaua de drumuri județene. Este vorba despre tronsoane de drum dintre care unele nu au mai fost modernizate de 50 de ani, altele urmează să fie construite de la zero. Este o muncă mare care va implica lucrări și deranj în tot județul, pe arterele cele mai circulate. Investiția pe care am semnat-o astăzi va realiza un nou coridor între două zone din județul nostru și va lega comunele și satele din jurul orașului Sântana de Zona Liberă Arad – Curtici, dar și punctul de trecere al frontierei Vărșand care este în apropiere. Va exista însă și un flux invers dinspre Curtici – Macea – Sânmartin înspre Zona Industrială din Sântana, iar lucrul acesta înseamnă că punem în concurență angajatorii din cei doi poli microregionali, iar din această concurență ne așteptăm la condiții mai bune pentru angajați și de salarizare și de muncă. Aceasta este una dintre strategiile asumate de actuala conducere a Consiliului Județean Arad atunci când am venit la conducerea județului: să creștem calitatea vieții oamenilor prin crearea de alternative care să îi avantajeze, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

***

[COMUNICAT DE PRESĂ – 09 Septembrie 2020]

Iustin Cionca: „Lucrăm la un drum de la zero, pe șantierul Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa!”

Se lucrează intens și pe șantierul drumului județean Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa, pe un tronson unde Consiliul Județean Arad construiește un drum de la zero! Lucrarea, în valoare de 22 de milioane de lei plus TVA este executată de SC OPR ASFALT SRL. Drumul județean Sânmartin-Caporal Alexa va avea lungime totală de 23,4 kilometri.

„Investiția realizează un nou coridor între două zone din județul Arad și va lega comunele și satele din jurul orașului Sântana de Zona Liberă Arad – Curtici, dar și punctul de trecere al frontierei Vărșand care este în apropiere. Va exista însă și un flux invers dinspre Curtici – Macea – Sânmartin înspre Zona Industrială din Sântana, iar lucrul acesta înseamnă că punem în concurență angajatorii din cei doi poli microregionali. Din această concurență ne așteptăm la condiții mai bune pentru angajați și de salarizare și de muncă. Aceasta este una dintre strategiile asumate de actuala conducere a Consiliului Județean Arad atunci când am venit la conducerea județului: să creștem calitatea vieții oamenilor prin crearea de alternative care să îi avantajeze”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, la momentul începerii lucrărilor.

În această perioadă se lucrează la noul drum în câmp, iar lucrările avansează foarte bine și sunt în termen.
Consiliul Județean Arad a modernizat 444 km de drumuri județene în ultimii patru ani, în cel mai amplu program de acest fel la nivel național! Majoritatea lucrărilor sunt finanțate din fonduri europene.”

 

Categorie: Politice
Etichete: CJA, constructori, drumuri județene, Iustin Cionca, OPR Asfalt, șantierul Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa
Distribuie:
Articolul anterior
S-a stabilit componența campionatelor din fotbalul județean
Articolul următor
RAPORTUL SINTEZĂ al comisiei de verificare a modului în care s-au scurs BANII PUBLICI prin Clubul Sportiv „Crișul” la Primăria Chișineu-Criș scoate la iveală NEREGULI PENALE [DOCUMENTUL INTEGRAL + FACTURI / CHITANȚE]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe