Dana Dodean, printre SPORTIVII OLIMPICI care aşteaptă să fie VACCINAȚI

dana dodean
Distribuie:

 

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că pe 22 ianuarie va participa la o videoconferinţă cu preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, în cadrul căreia va afla când vor fi vaccinaţi sportivii care urmează să concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi amănuntele legate de acest proces. „O problemă foarte importantă care ne preocupă zilele acestea este legată de vaccinarea sportivilor. Pe 22 ianuarie vom avea o videoconferinţă cu CIO, cu preşedintele Thomas Bach, în cadrul căreia se vor discuta aspecte legate de organizarea Jocurilor Olimpice, de vaccinarea sportivilor, de pregătire, cum se începe, când se începe. Până atunci sunt trimise toate aceste întrebări şi pe 22 ianuarie vom avea un feedback de la preşedintele CIO. Toate aceste detalii ne vor fi comunicate, după care noi vom informa federaţiile naţionale, sportivii calificaţi şi cei în curs de calificare„, a declarat Covaliu pentru AGERPRES.

Simona Halep, Cristina Neagu sau Horia Tecău au avut deja boala

Oficialul COSR a precizat că toate amănuntele legate de procesul de vaccinare a sportivilor trebuie stabilite foarte clar, pentru că mulţi dintre aceştia au avut deja boala. „Lucrurile sunt după anumit tipic, nu putem ieşi noi acum şi să spunem că vaccinăm sportivii. Dacă legea din ţara respectivă a spus că prima dată vor fi vaccinate anumite categorii de persoane şi apoi marea majoritate a populaţiei, asta este. Şi ce facem cu sportivii care au avut COVID? Că au avut Neagu, Samara, Halep, Tecău şi aşa mai departe. Ei, 90 de zile pot să călătorească în toată lumea fără să stea în carantină, bine, cu teste făcute şi aşa mai departe. Dar ce facem cu ei, îi vaccinăm, nu îi vaccinăm? Sunt detalii care trebuie luate în seamă. Lucrurile trebuie făcute în cunoştinţă de cauză”, a mai spus Mihai Covaliu.

Dodean merge la Tokyo alături de naţionala de tenis de masă

Aradul o are calificată, până acum, la Jocurile Olimpice de la Tokyo pe Daniela Dodean-Monteiro. Jucătoarea de tenis de masă de la CS Municipal a reuşit să îşi asigure calificarea alături de naţionala României, fiind la a patra calificare consecutivă la cel mai important eveniment sportiv din lume. Stabilită în Portugalia, alături de familie şi componentă a echipei franceze Metz TT, cu care a reuşit recent să avanseze până în semifinalele Champions League, Dodean aşteaptă şi ea decizia CIO în privinţa vaccinării. Cert este că arădeanca are de parcurs un an dificil şi foarte încărcat din punct de vedere competiţional, cu Europene, Mondiale şi Jocuri Olimpice, dar şi meciuri la echipa de club.

Categorie: Sport
Etichete: Champions League, CS Municipal, Metz TT, mihai covaliu
Distribuie:
Articolul anterior
Doi „tâlhari noi” din Felnac au fost ARESTAȚI după ce i-au luat telefonul cu japca unui congener, pe o stradă din Arad
Articolul următor
Mihai Fifor: Ministrul Educației recunoaște eșecul guvernării de dreapta în organizarea anului școlar în pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…