De prezența noastră LA VOT depinde VIITORUL ARADULUI!

sebastian baltat
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Încheiem astăzi campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, 2020, în speranța că proiectele propuse de noi, mesajele către arădeni și intențiile noastre pentru următorii 4 ani au fost înțelese corect și primite pozitiv de toți alegătorii.
Echipa lui Mihai Fifor mulțumește tuturor celor care ne-au ajutat în demersul de a ne face vizibil programul de administrare a Aradului: colegilor din alianță, tuturor colegilor din partid, simpatizanților, celor care ne-au criticat și celor care ne-au înjurat de asemenea. Din reacțiile lor am înțeles, odată mai mult, cât de diversificat în opinii este Aradul, cât de bogați în idei sunt locuitorii săi, în ce măsură  îi interesează cine și cum le administrează interesele colective, de grup și private.

Vă îndemn, vă rog și vă provoc să mergeți la vot duminică – indiferent pentru care dintre candidați optați: e datoria cetățenească a oricărui locuitor din orice țară să participe la procesul electoral de care depinde viitorul său și, mai ales, al urmașilor săi. Putem să deschidem un capitol al istoriei locale care să repare ceea ce s-a greșit în ultimii 16 ani.

[Comandat de Partidul Social Democrat-PSD.
CUI Mandatar Financiar Coordonator 21200019.]

Categorie: Politice
Etichete: INDEMN LA VOT, politica arad, sebastian baltat
Distribuie:
Articolul anterior
Ioniță nu poate evolua în meciul cu Dinamo din Etapa a V-a
Articolul următor
Avem și ECONOMIE PARALELĂ! Cum se dau banii publici ca de la „serviciu” la „serviciu” pentru reparații la mașinile administrației Aradului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie