Război murdar de campanie electorală… descărcat în fața ușii primarului [FOTO / VIDEO]

gunoi1
Distribuie:

 

 

Mai multe materiale de campanie au fost distribuite ilegal azi-noapte, pe străzile din municipiu, cu prilejul încheierii campaniei electorale pentru alegerile de duminică. Distribuitorii au fost surprinși de rivalii lor politici asupra faptului, materialele le-au fost confiscate iar astăzi au fost duse direct în biroul primarului Călin Bibarț de către o echipă de la PSD condusă de Mihai Fifor ( ținta respectivelor materiale). Primarul Călin Bibarț nu se afla în birou la ora protestului, aproximativ 11.30. Totodată PSD a formulat mai multe plângeri penale, nominal, împotriva distribuitorilor acelor materiale.

„ Noaptea trecută, gunoiul politic adunat în mintea liberalilor lui Falcă și Bibarț și tipărit pe o fițuică grotescă a fost distribuită ilegal în tot municipiul încălcând legile electorale și cele ale eleganței și bunului-simț.

Am adunat toată noaptea gunoiul în urma lor și l-am dus în Primărie și deșertat la ușa lui Bibarț. În paralel depunem plângeri penale pentru încălcarea legii electorale față de toți cei implicați în mizeria de noaptea trecută.

Căline, cine folosește mizeria în politică, la un moment dat în mizerie va muri din punct de vedere politic.” – a postat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/mfifor/videos/3633623246677271/

 

„ Evident, am anunțat poliția, la fel cum am făcut și acum 4 ani. Sper să-și facă datoria…” – a precizat Mihai Fifor printr-o postare de noaptea trecută.

 

https://www.facebook.com/mfifor/videos/pcb.3632323003473962/3632381456801450/?type=3&theater&ifg=1

https://www.facebook.com/mfifor/videos/pcb.3632323003473962/3632381690134760/?type=3&theater&ifg=1

 

Categorie: Politice
Etichete: alegeri, Calin Bibart, gunoi, materiale de campanie, Mihai Fifor, plangere penală
Distribuie:
Articolul anterior
Avem și ECONOMIE PARALELĂ! Cum se dau banii publici ca de la „serviciu” la „serviciu” pentru reparații la mașinile administrației Aradului
Articolul următor
Dr. Liviu Tuturici: „Duminică, votul nostru poate însemna schimbarea sistemului medical pe care ne-o dorim!”

1 comentariu. Leave new

  • PNL a facut o campanie mizerabila, agresiva, cu angajati din institutiile publice ale caror manageri sunt PNL, adusi `daca e musai, cu placere` invitand sa ia cuvantul Bibart, Cionca si toata camarila parvenitilor din Arad. Jocurile cu candidaturile se fac ca trocuri politice, deja au planurile facute – se stie cine unde va merge si cine ii ia locul, desi se vor anunta concursuri. Se fac datorii electorale care vor fi platite mai tarziu, bineinteles, de noi, din banul public. Gretos!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…