Debut convingător după vacanță, pe „Motorul”: UTA – DACIA Unirea Brăila 3 – 0… iar scorul putea fi mai mare!

Distribuie:

 

 

UTA – DACIA Unirea Brăila 3 – 0 (2 – 0)

UTA a început excelent acest mini-retur la prima situație a și deschis scorul în compania clor de la Dacia Unirea Brăila. Ionuț Popa a titularizat încă din primul minut principalele achiziții din această iarnă. După deschiderea scorului au fost minute fără ocazii de gol, UTA a reușit să-și mărească avantajul în minutul 26, prin dubla căpitanului Cipri Rus. După âncă cinci minute, Rus putea face tripla după un corner a lui Kanda, căpitanul a reluat cu capul din marginea carului mic, mingea a fost deviată și a lovit transversala. UTA a dominat clar, brăilenii s-au apărat pe două linii. UTA a început în forță și partea secundă cu o ocazie la două minute în primele 10 minute de după pauză. Au trecut pe lângă gol Ciucur, Kanda și Rus l-au remarcat pe portarul brăilean. Oaspeții au încercat să construiască timid dar fără succes. În minutul 62, portarul Moldoveanu a respins spectaculos șutul lui IonuțNeagu de la 22 de metri. În minutul 78, Stahl a căzut în careu în contact cu Prunescu care venea din spate, dar arbitrul din Aiud a lăsat jocul să continue! În minutul 78, arădenii au mai inscris golul mult dorit după pauză. Ieri, lotul arădean a fost invitat să petreacă câteva zeci de minute pe stadionul Francis Neuman, inițiativa a aparținut lui Sergiu Bîrcea vicepreședintele CJA care a dorit să prezinte anvergura noului stadion, iar seara echipa a luat cina împreună după model italian.

Un lucru e cert, UTA va încheia returul pe suprafața sintetică de pe arena Motorul. Să ținem cont că la Arad a sosit penultima clasată, care a avut totuși rezultate bune în jocurile de verificare. În runda următoare UTA joacă la Ripensia Timișoara.

Așa s-a marcat:
Minutul 3, Melinte trimite o minge exactă în 15 metri de unde Cipri Rus trimite în dreapta portarului 1 – 0
Minutul 26, combinație între Ciucur și Miculescu, ultimul a centrat în gura porții, unde Cipri Rus profita de gafa lui Moldoveanu și înscrie din 2 metri, 2 – 0.
Minutul 78, Stahl a pasat excelent pentru Melinte, acesta a reluat spre poară de la 11 metri, portarul a respins, dar tot Melinte a reluat cu capul in plasa, 3 – 0.
UTA: Bodea – Costin, El Hasni, Şeroni, Copaci – Neagu, Melinte – Ciucur, Miculescu, Rus. Au mai evoluat Stahl, Ivan, Matei. Antrenor: Ionuţ Popa.
Dacia Unirea: Moldoveanu – Coteţ, Pleşa, Prunescu, Muşea – Sahru, Izmană, Mihalcea, Ciucureanu – Cheleş, Morariu. Au mai evoluat: Ion, Duțu, Băluță. Antrenor: Florentin Petre.
Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Alexandru Mihăilă, Marian Truță (ambii Vâlcea). Rezervă: Kovacs Szabolcs (Carei). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Iulian Spătaru (Timișoara)

Foto: www.uta-arad.ro

Categorie: Sport
Etichete: cipri rus, florentin petre, Ionut Popa, Kanda, liga a doua, miculescu, moldoveanu, neagu, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Sala XOX Gym este gazda „Fitness Education School” pentru Curs de INSTRUCTOR ACREDITAT de Fitness & Personal Trainer susținut într-un cadru și o companie DE EXCEPȚIE
Articolul următor
MLAȘTINA politică – un teren peren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie