Decizie definitivă din partea F.R.F.: TOATE meciurile vor fi suspendate până cel puțin pe 31 martie

frf
Distribuie:

 

Comitetul de Urgență al AJF Arad  compus din : Adrian Lucaci – Președinte AJF Arad, Mako Andras – Vicepreședinte AJF Arad, Coman Ovidiu – Vicepreședinte AJF Arad, întrunit în data de 12.03.2020, la sediul Asociatiei Județene de Fotbal, în conformitate cu Hotărârea din data de 12.03.2020 a Federație Româna de Fotbal ia act la următoarele decizii: Campionatele Ligii a 4 – a, Liga a 5 – a, respectiv Liga a 6 – a vor fi suspendate până în data de 31.03.2020.

 

Comunicatul oficial al Federației Române de Fotbal:

„Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.

Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate.

De asemenea, participarea tricolorilor U16 la turneul de dezvoltare din Bosnia-Herțegovina a fost anulată, la fel ca și meciurile de pregătire ale selecționatei Under 18 cu Finlanda ce trebuiau să aibă loc la Buftea. Ambele acțiuni urmau să se desfășoare în luna martie.”

Să mai spunem că reprezentanții din liga a IV-a a județului nostru au avut o ședință prin care au decis ca întrecerea de primă ligă din Arad să se reia la finele acestei săptămâni. Singurul club care s-a opus a fost CS Ineu. A venit în schimb această hotărâre

Categorie: Sport
Etichete: ajf, Arad, buflea, cs ineu, fotbal, FRF., România
Distribuie:
Articolul anterior
Al 49-lea caz de CORONAVIRUS confirmat în România este o femeie carantinată la Arad
Articolul următor
Se ÎNCHIDE TEMPORAR și Punctul de Trecere a Frontierei din Vama TURNU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie