650 de litri de deșeuri periculoase, 3500 de azotat de amoniu și un cerb găsit în locuința unui bărbat de 54 de ani din Munar

barbat
Distribuie:

Percheziții ale polițiștilor de la arme

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii criminaliști, luptători S.A.S. și comisari ai Gărzii de Mediu Arad, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară.

Activitățile s-au desfășurat în localitatea Munar, la locuința unui bărbat de 54 de ani, care deținea 650 de litri de deșeuri periculoase, 420 de kilograme de deșeuri periculoase, ambalate, 2 kilograme de produs biocid, pentru combaterea rozătoarelor, 3.500 de kilograme de azotat de amoniu, precum și un animal sălbatic, femelă din specia cerb, în captivitate. Toate substanțele, precum și animalul sălbatic au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost îmtocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și a preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, cercetările urmând a fi extinse și cu privire la infracțiunile de braconaj cinegetic și poluarea mediului, pentru stabilirea provenienței susbstanșelor și luarea măsurilor legale.

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: IPJ Arad, substante
Distribuie:
Articolul anterior
Impresii de la Paris: Expoziția „Brâncuși” de la Centrul Național de Artă și Cultură Georges Pompidou și spectacolul „Notre Sacre”
Articolul următor
Interviu cu Lia Ardelean – LOCUL 2 pe lista Partidului Umanist Social-liberal la alegerile pentru Parlamentul European

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…