Din seria „Atenție, cad oameni” – și-a încheiat socotelile cu singurătatea aruncându-se de la etajul 6 [FOTO TRISTE]

dsc 4981
Distribuie:

Din când în când, ca după o logică dement-aleatorie a destinului care lucrează mână-n mână cu la fel de dementul timp, din blocurile cu 10 etaje din Cartierul „Aurel Vlaicu” cad oameni… Vorba unui pensionar… „rezident de fața blocului”: „Nu cred că există bloc cu 10 etaje în Vlaicu ăsta din care să nu se fi țâpat măcar unul!…”

Când locatarii blocului A 7 au ieșit azi-dimineață (la 7, pe 7 a 7-a… ce numerologie stranie!) din scară să meargă… care-unde, au văzut tufele din parc șifonate și parii de la flori rupți, iar în mijlocul dezastrului sesizabil doar la o privire atentă, un trup inert: „E o femeie care s-a aruncat de la etaj” – a sunat cineva la 112 și… 112 se făcu. „Avea 85 de ani… dar nimeni nu cred că a văzut-o vreodată ieșind din casă… eu stau aici din 2000, și n-am văzut-o niciodată… nici nu știam cum arată” – complică și mai tare un vecin misterul… „Era nevăzătoare de ani mulți” – mai știe o vecină.

Sub fereastra de pe care s-a auncat octogenara, polițiștii criminaliști sosiți la fața locului au găsit un scaun – ceea ce, într-o porporție aproape de certitudine, indică sinuciderea.
Restul detaliilor transcend știrea.

Subiect de „noir psihologic” în maniera lui Pascal Bruckner zici că…

 

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
Falcă vrea să se „regenereze urban” cu 50 de milioane de euro, luați împrumut
Articolul următor
Aleșii locali condamnați cu suspendare își pierd mandatul – este punctul pe „i” al CCR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…