Donație de table magnetice pentru Liceul Tehnologic Vinga

furnissa vinga
Distribuie:

 

În noul an elevii clasei a IV-a B din comuna arădeană Vinga vor avea la dispoziție o soluție mai interactivă pentru învățământul online: table magnetice. La sfârșitul anului trecut reprezentanții companiei Furnissa, producător românesc de mobilier pentru instituții de învățământ, au donat elevilor din clasa a IV-a B de la Liceul Tehnologic Vinga 23 de table magnetice.  Cadourile au ajuns la copii în ultima zi de şcoală, chiar înainte de intrarea în vacanţa de iarnă.

Iată ce ne-a declarat Cristina Lazurca, învăţătoarea clasei a IV-a B: „Intenţia noastră a fost aceea de a face un cadou plăcut copiilor, dar mi-am dat seama că vom putea folosi aceste table și la lecţiile online şi că ne vor fi de mare ajutor. Le voi cere copiilor să fixeze camera spre tabla magnetică şi să rezolve apoi diverse sarcini, ca şi cum am fi în clasă, la şcoală. Mulţumim sponsorului nostru!”

Elevii au apreciat foarte mult cadoul primit. Copiilor le place mult să scrie pe tablă şi de multe ori în pauze rămâneau în clasă şi se jucau de-a şcoala. Sperăm că tablele magnetice primite le vor folosi pentru joacă şi învăţare şi în vacanţă, împreună cu fraţii lor.”

„Încă de la început, acum mai bine de 13 ani, societatea FURNISSA din Cluj, una dintre companiile reprezentative în producția și ditribuirea de mobilier școlar de caliate, adaptat normelor europene în vigoare, din România, a considerat că este de datoria ei să contribuie la dezvoltarea sistemului educațional. În acest sens, am fost preocupați în permanență de identificarea și ajutarea copiilor defavorizați din instituțiile de învățământ. Când am identificat nevoile punctuale, ne-am implicat prin diferite sponsorizări cu bănci școlare, șcaune scolare sau materiale didactice. În continuare, fideli țelului nostru, rămânem deschiși și în viitor pentru asemenea acțiuni“ – a punctat Daniel Seleușan, administratorul companiei Furnissa.

Toate tablele magnetice au fost dotate cu markere de diferite culori şi cu burete pentru o experiență de utilizare cât mai plăcută.

Furnissa, companie românească cu sediul în Cluj Napoca, asigură soluții complete în ceea ce privește mobilierul educațional. Tot ceea ce înseamnă mobilier școlar, mobilier pentru grădiniță sau mobilă preșcolari este produs în cadrul fabricii proprii, în conformitate cu normele europene în vigoare. Sub denumirea generală de mobilier școlar se regăsesc bănci școlare sau bănci pentru scoală, scaune pentru școală, scaune școlare, mobilier clasa pregătitoare, mobilier școlar reglabil și mobilier laboratoare școală. Tot ceea ce înseamnă mobilier școli, atât mese școală, bancă școlară, pupitru elev, scaun elev, dulapuri școlare se concretizează în oferte atractive – pentru institutiile de invatamant – de mobilier școlar personalizat pentru fiecare client în parte.

Dotată cu utilaje performante de producție mobilier educational Furnissa oferă o gamă de mobilier pentru grădinițe ce conține absolut tot ceea ce poate fi necesar pentru dotarea completă a grădinițelor: mese grădiniță produse conform cerințelor Normelor Europene EN 1729-1, scaune grădiniță în diferite forme și dimensiuni, dulapuri grădiniță, paturi grădiniță, pat stivuibil grădiniță, vestiare grădiniță, trasee de motricitate, piscină cu bile, saltea gimnastică.

Categorie: Știri
Etichete: comuna vinga, Cristina Lazurca, FURNISSA, furnissa cluj, Liceul Tehnologic Vinga, vinga
Distribuie:
Articolul anterior
Se fac demersuri politice și probe tehnice pentru reintroducerea rutei INEU – BRAD
Articolul următor
Atacantul Albert Voinea a semnat cu UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie