Drumul Pâncota – Seleuș este în prag de finalizare [FOTO / VIDEO]

pancota seleus
Distribuie:

 

După mai bine de trei ani de dispute politice, de mizerii și piedici birocratice sau pur și simplu din rea-voința celor de la CJA care așteptau momente prielnice electoral, toate dublate la propriu de o tragedie prin decesul administratorului societății constructoare, în martie 2018, drumul Pâncota-Seleuș a intrat pe „ultima sută” a lucrării și este aproape de finalizare. Recepția lucrării este programată la finele lunii noiembrie a acestui an. La sfârștitul acestei săptămâni se lucra asiduu pentru turnarea ultimului strat de asfalt, imaginile din galeria foto fiind surprinse sâmbătă, 16 noiembrie.

Reprezentanții constructorului SC INTERMED UTILAJ SRL ARAD asigură că lucrările vor fi finalizate în termen și speră ca beneficiarii direcți ai acestei lucrări – toți participanții la trafic – să circule în condiții de siguranță și normalitate pe acest tronson, cu atât mai mult cu cât începe sezonul de iarnă.

În același context, societatea constructoare lucrează concomitent și la proiectul de amenajare a sensului giratoriu care leagă strada Cometei din cartierul Grădiște de Centura Aradului. Lucrările sunt finalizate în proporție de 90%, urmând a fi montate semnele de circulație și realizate marcajele asfaltice finale. Și în acest caz, recepția lucrărilor este programată la finele lunii noiembrie.

 

Categorie: Știri
Etichete: drum Pâncota-Seleuș, Gheorghe Medintu, intermed utilaj srl, popovici nicolae, reabilitare drum
Distribuie:
Articolul anterior
Arădenii din satul Andrei Șaguna și-au văzut DEZASTRUL cu ochii azi-noapte, după ce o magazie A EXPLODAT în fața lor!
Articolul următor
Național Sebiș pierde la ultima clasată; Progresul Pecica e pe locul secund, în fața Șoimilor Lipova [REZULTATE / MARCATORI]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie