Echipa de oină băieți a Școlii Gimnaziale din Almaș – loc meritoriu la turneul final care s-a disputat la Gherăești, județul Neamț

echipa oina baieti almas1 1
Distribuie:

Regalul oinistic cu peste 200 de echipe la start al Olimpiadei Sportului Școlar la ciclul gimnazial-băieți, s-a încheiat!

Cu nerăbdare și entuziasm, echipa de oină băieți antrenată de viceprimarul Comunei Almaș, profesor Avram Silvius și încurajați de întreaga comunitate almășeană, s-a înscris la această competiție.
Ajunsă în elita primelor 8 echipe ale României, echipa de oiniști a jucat la turneul final care s-a disputat la Gherăești, județul Neamț. Aici, echipa almășeană a dat de un zid greu de trecut, luptându-se pentru fiecare punct, în toate meciurile jucate.


După meciuri aprig disputate, băieții din Almaș, antrenați de profesorul Avram Silvius, au obținut 10 puncte, clasându-se pe un merituos loc 7 la nivel național. Felicitări Avram Silvius, felicitări întregii echipe și suținătorilor ei!

echipa oina baieti almas

Jocul de oină la Almaș este considerat o „prințesă”, deoarece săptămânal, la una din cele mai cochete săli de sport din județul Arad, tinerii din localitate vin să se întâlnească cu ea.
Ea, „prințesa”, s-a lăsat înduplecată și iubită de generații la rând în Comuna Almaș.
Profesorul de sport Fabian Dușan, titularul catedrei de sport de la școala din Almaș, se simte fascinat de emulația creată în jurul jocului de oină, dorind să învețe și să se integreze în această avalanșă creată de jocul de oină din mica comunitate almășeană.
Echipa de oină băieți a Școlii din Almaș a cucerit ,,redută, după redută”, ajungând campioană județeană după 3 victorii.
A reprezentat cu mândrie și onoare județul Arad la faza interjudețeană câștigând zona de vest a României, după 3 victorii cu reprezentantele județelor Alba, Timiș și Hunedoara.

Categorie: Sport
Etichete: Almas, Echipa de oină băieți, oina
Distribuie:
Articolul anterior
FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU NOU s-a încheiat. FELICITĂRI TEATRULUI ARĂDEAN. APRECIERI PUBLICULUI 
Articolul următor
AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie