AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

benidorm
Distribuie:

Asta social-filantropie, nu ca amărâții ăia care predică fraierilor că ortodoxia se face în smerenie, cu umilință și sacrificiu de sine, rugându-te pentru aproapele tău și trăind în modestie! Ca urmare a numirii sale (deocamdată scriptic, nu și faptic – amănunt de nuanță extrem de importantă azi!… când numirea în funcția de consilier ahiepiscopal – un fel de „cardinal al săracilor” (pentru frații noștri de alte credințe traducând) – Noghiu Bogdan și-a făcut cadou o minunată excursie (iar câteva surse vorbesc și despre un minunat apartament în minunata stațiune Benidorm, din Spania.


„Arhiepiscopia Aradului l-a numit, începând cu data de 1 mai 2024, pe părintele arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social – filantropic.” – au titrat azi-dimineață, la prima oră, colegii noștri de la aradon prin însăși vocea redactorului-șef… care nu-și ascunde recunoștința… satisfacția asupra faptului că așa ceva se întâmplă: „Aceasta ar fi o schimbare semnificativă în cadrul structurii administrative a Arhiepiscopiei, reflectând dorința de a aduce o viziune proaspătă în gestionarea acestui sector.” scrie Flavius Ștețcu – jurându-se că „până la ora publicării acestui articol, părintele arhidiacon Bogdan Noghiu nu a putut fi contactat pentru a confirma personal această informație.”


Ciudat… pentru că pe noi, despre care nu ne știe lumea ca făcând parte din cercul său de prieteni, ne-a contactat telefonic, acum exact o săptămână, imediat după apariția acestui articol vizând tocmai candidatura aceasta – mai precis numirea, nu și învestirea, pentru că e vorba despre un act scris, dar care încă nu s-a concretizat prin vot – un exemplu fiind faptul că P.S. Emilian Crișanul, vicarul Arhiepiscopiei Aradului, se opune, condiționându-și semnătura de retragerea arhidianconului din politică.

Arhidiaconul politruc Noghiu Bogdan – un „exemplu live” al faptului că de la sclavie la trufie e exact aceeași distanță ca de la politică la biserică


Puțini sunt arădenii cu bani (sau care, măcar, au prieteni cu bani) care nu știu „cum stă treaba cu Benidorm” – o stațiune renumită de pe Costa Blanca, scăldată de apele Mării Mediterane și, mai nou, în banii „refugiaților arădeni”, care-și cumpără apartamente „în draci” acolo, astfel încât în ritmul în care evoluează migrația asta, peste 10 ani o să dăm primarul din Costa Blanca. Despre „ce mafie-i cuibărită acolo” vă vom detalia altătadă…

vista de benidorm espana 2014 07 02 dd 63


Foto: en.wikipedia


Ieri am primit poza asta de undeva din cercul său de prieteni, și tot ieri am verificat, din mai multe surse decât perevede deontologia, că familia Noghiu (nu știm cine-s ceilalți doi care apar în poză, de aceea le-am și acoperit ochii – de decupat selfie-ul  nici măcar punându-se problema, că n-o să intervenim noi nici în superbul peisaj din Benidorm, nici în talentul de fotograf al lui Bogdan Noghiu) a semnat contractul cu o cunoscută firmă de imobiliare din Costa Blanca, achitând avansul de 100.000 pentru un apartament în curs de construcție, în valoare de 400.000 de euro.

benidorm

Noghiu neagă și achiziția, și învestirea

„Nu am cumpărat nimic. Nu am acești bani. Și nici soția, mama, mătușa, fin sau naș!” – ne-a declarat, jurându-se, Noghiu Bogdan în această dimineață, ajuns înapoi în Arad pe cât de bucuros de știrea apărută în aradon, pe atâta de supărat pe acest articol… așa că, până la proba contrarie, ne abținem de la alte meditații caustice. „Am fost doar într-o excursie, pe care mi-am plătit-o din luna decembrie” – ne-a mai jurat Noghiu.

De asemenea neagă și învestirea în funcția de consilier. „Nu am primit nici o comunicare oficială” – ne-a declarat acesta.


 

Categorie: Politice
Etichete: arhiepiscopia aradului, Benidorm, Costa Blanca, Noghiu Bogdan
Distribuie:
Articolul anterior
Echipa de oină băieți a Școlii Gimnaziale din Almaș – loc meritoriu la turneul final care s-a disputat la Gherăești, județul Neamț
Articolul următor
Horoscop | Vărsătorii încep săptămâna în forță

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie