Elitele care manipulează – II

manipulare
Distribuie:

 

Manipulare a existat și există în întreaga evoluție a viului pe TERRA. La animale, apare deseori fenomenul de mimetism pentru a duce în eroare dușmanul – nu mai departe decât la depunerea ouălor în cuiburile altor specii a cucului, pentru ai cloci și hrăni puii. La triburile din amazon, vopsirea în diferite culori a feței și a corpului se practică pentru a-i crea o personalitate mai puternică bărbatului și a băga frica în dușmani, lucru pe care îl descrie și Bogdan Ficeac în cartea „Tehnici de manipulare”. Dar mai există un mijloc de manipulare: puterea minții sau folosind tehnici mixte: minte – mașină. Acestea din urmă sunt cuplate la niște aparate psihotronice care au fost folosite în special în domeniul militar. Ele generează unde electromagnetice sau unele raze ultraviolete care produc arsuri și chiar paralizii musculare. Dacă aceste aparate se foloseau în armată, foarte rapid au prins și în domeniul social. Caz concret: În Georgia în timpul unor demonstrații sindicale, au apărut două geep-uri cu instalații care generau anumite unde strindente asupra oamenilor și care i-au împrăștiat foarte repede, dar și cu urmări clinice evidente; dureri de cap, vărsături, febră și agorafobie – Metatendințe de Fonareff Dimitry Nicolaevici. Un caz asemănător este prezentat și de Alvin Toffler în „Șocul Viitorului”, care îl prezintă pe doctorul Jose Delegado, cel care a implantat un electrod în creierul unui taur. Agitând o pelerină roșie, acesta l-a provocat pe taur să-l atace, apoi cu un semnal emis de un minuscul emițător radio pe care-l tinea în mână, l-a făcut pe animal să se întoarcă din mijlocul arenei și să se îndrepte cuminte spre ieșire (pag 204). În domeniul acesta sunt și oameni cu puteri paranormale, clarvăzători cu puteri telepatice care pot muta obiecte cu ajutorul minții, pot diagnostica unele boli, sau chiar pot citi pe o fotografie, dacă persoana este în viață sau este moartă.
Chiar și vrăjile și descântecele au fost luate în studiu și unele s-au dovedit ca având efecte reale. Aceste puteri le poate avea fiecare om, dar trebuie să fie antrenat în această direcție. Rușii au folosit militari cu proprietăți paranormale care au fost selectați astfel din 1000 de militari după un antrenament de 2-3 ani, din care au selecționat 100 ca cei mai buni. Apoi,  acești 100 au fost instruiți încă 2 – 3 ani, după care aproximativ 10 persoane reușeau să spună cu 95 la sută existența unor depozite de armamente sau submarine, sau alte obiective militare. Tot autorul acesta spune că și americanii au anumiți clarvăzători, care au depistat submarinele rusești la Polul Nord cât și canalele subterane dintre Coreea de Nord și cea de Sud. Îmi amintesc că am cunoscut un medic veterinar, doctorul Denger Francisc, care mi -a povestitdespre un grup de exploratori germani ai triburilor sălbatice. Când bărbații au plecat în pădure la vânat, femeile au rămas în trib, dar în timpul acesta cercetătorii au observat că femeile aveau două oale din pământ în care au pus apă la foc. Una din oale era mai mare iar alta mai mică. De ce au făcut aceasta, cercetătorii nu au aflat, dar și-au dat seama odată cu apariția vânătorilor, obesevând cum doi duceau pe un băț un vânat mare, iar altul avea în mână un animal mic. Cum de au știut femeile să pregătească oalele în funcție de mărimea animalelor? A fost telepatie, care era o calitate a omului din vremuri foarte îndepărtate?!
Sunt oameni cu o stare de conștiință modificată sub influența hipnozei care pot contacta câmpul informațional al Terrei. Câmpul informațional nu este altceva decât o arhivă din evoluția vieții pe pământ și este în mâna Creatorului. În subconștientul omului sunt înregistrate fapte prin care a trecut un individ, dar este coștientizat doar o mica parte; ceea ce numim REALITATE și este doar 3% din informații, iar restul de 97% sunt în creierul subconștient. În unele cazuri, aceste unde energo-informaționale se pot intersecta și atunci apare fenomenul de INTUIȚIE, care îți comandă să nu te urci într un avion, de exemplu, care după aceea ai văzut că s-a prăbușit.
Inclusiv Mendeleev a avut o revelație, când în tabelul lui a lăsat căsuțe libere pentru viitoarele elemente care au fost descoperite după zeci de ani.
Donald Trump a câștigat alegerile când Hilary Clinton era cu o poziție cu mult mai sus în sondaje. Același lucru a fost și la noi în alegerile przidențiale când după primul tur, Victor Ponta avea un avans de un milion de voturi, dar la turul doi Klaus Iohannis a recuperat handicapul și l-a depășit cu un milion pe Ponta. Dacă la Trump o revistă elvețiană explică secretul câștigătorului, în sensul că a avut o echipă de IT-iști care au aplicat niște metode psihologice de psihometrie – disciplină neoficială care se ocupă cu măsurătoarea personalității umane, (Lumea nr 1 / 2018) – iar firma Cambridge Analitics condusă de A. Nix a putut cu ajutorul internetului online și prin analizele chestionarelor de pe Facebook să cunoască doleanțele diferitelor grupuri de oameni din diferite zone. Aceste informații predate către președinte care au fost individualizate în raport cu caracterul fiecărui om, chiar până la nivel de locuință. Hillary a mers numai pe zone geografice cu un model asemănător matematic localizând numai zone geografice. La noi nu cunoaștem ce s-a întâmplat, dar se pare că și Iohannis a avut o echipă de IT la Sibiu,(Primul pas pag 78 – 81 de Klaus Iohannis) care au știut că Facebook face minuni – și asta a și făcut. Dacă știința calculatoarelor inteligente a ajuns la nivelul ca având câteva cuvinte cheie ca să formuleze fraze, e ca și când ai sparge un vas și-l poți reface la loc când ai doar câteva cioburi. Iată ce ne avertizează metadate, big date: metadate înseamnă în esență că orice facem, atât online cât și offline, lasă urme digitale. Orice operațiune executăm cu cardurile noastre, orice căutare pe care o tastăm pe google, orice mișcare facem pe telefonul nostru mobil este înregistrată, orice like este stocat. Mai ales fiecare like. (Lumea nr 1/2018 pag 48).
În concluzie, asta înseamnă că toate ideile noastre sau faptele noastre, bune sau rele sunt înregistrate și sunt stocate undeva. Acest lucru apare și în revista Magazin nr.5/1februarie 2018 – George Cușnarencu- care explică acest fenomen de DOXING (documentare) – adunarea și publicarea unor informații personale despre cineva, folosindu-se ca sursă internetul. De aici ideea că, cu cât ști mai mult despre o persoană – țintă, cu atât mai ușor va fi să-i descoperi slăbiciunile. Având aceste date personale se pot face proteste față de anumite politici de a expune practici incorecte desfășurate de companii sau actori guvernamentali, ori pur și simplu în scopul de șantaj. Același lucru îl sublinează și Chathy O`Neil în cartea „Arme matematice de distrugere” că aceste modele în loc să vizeze oameni pentru a-i manipula, le-ar putea fi de ajutor. „Schimbați acest obiectiv de a înșela oamenii cu cel de a-i ajuta, și iată că arma matematică de distrugere, deși dezarmată, poate chiar deveni o forță a binelui!” (pag 234).

Prin urmare, matematica este mult mai mult decât o armă de distrugere, iar democrația la fel (pag 258). Ce ne facem dacă ajungem la acest nivel? Ce mai face DUMNEZEU la Judecata de apoi, dacă are evidența tuturor?  Răspunsul este dat tot în cartea Metacontact, mai sus citată: Rațiunea superioară, adică Dumnezeu nu are nevoie de dovezi ale existenței sale. Tu ești parte din acest UNIVERS, deci ceea ce se spune despre rațiunea superioară, trebuie să crezi. Corpul fizic este în legătură cu sufletul care e considerat etern, iar creierul uman este instrumentul de legătură cu câmpul informațional general.

Așteptăm cu interes, concluzii și noutăți de la conferința de la Davos, unde se întâlnesc coloșii mondiali, care pot trasa unele direcții a dezvoltării pe plan mondial. Anul trecut, președintele Chinei a venit in fruntea unei delegații foarte mari iar în replică în acest an, Trump a venit însoțit de delegație și mare…

Articol asociat:

Elitele care manipulează

Categorie: Opinii
Etichete: control, Elitele care manipulează, hipnoza, manipulare, mase, programe de manipulare in masa, telepatie
Distribuie:
Articolul anterior
Ministrul Culturii îl ROAGĂ pe Falcă să facă ceva cu „Monumentul Marii Uniri”, dar îl SOMEAZĂ că dacă n-o va face în 60 de zile, lucrarea va fi amplasată în alt județ
Articolul următor
Debut cu dreptul la Sfântu Gheorghe pentru gruparea de pe Mureș: ICIM este în semifinalele Cupei României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pandelea

Fă-te ziarist!

Cum naiba să te cobori la nivelul de a fi de acord când ești taxat drept „al patrulea” la… orice… adică primul fraier de după podium. Adică cel mai prost…