Expoziția de artă plastică „Arad, mon amour”, la Biblioteca arădeană

WhatsApp Image 2023 08 17 at 11.48.40
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, în parteneriat cu Asociația „Ion Andreescu” Arad, vă invită la vernisajul expoziției de artă plastică „Arad, mon amour”, ce va avea loc în data de 22 august 2023, începând cu orele 17:00, în spațiul oferit de Grădina de Lectură a bibliotecii arădene.

Expoziția, găzduită în cadrul unui spațiu cultural inedit – Artoteca Bibliotecii arădene, își propune să prezinte iubitorilor de frumos, multiple viziuni artistice inspirate din dragostea față de orașul de pe Mureș, prin lucrări de artă plastică, realizate atât pe pânză, carton pânzat, în stiluri și tehnici la liberă alegere: acuarelă, ulei pe pânză, acrilic, tehnica mozaicului în semințe, prelucrare digitală, precum și artă fotografică.

Pentru fiecare din artiștii arădeni, artele plastice reprezintă o pasiune, un mijloc de exprimare al inspirației, al universului interior, al muncii și talentului ce aduce cu sine și expresivitatea artistică. Preocuparea de a crea artă în timpul liber oferă un plus de valoare oricărei creații artistice, deoarece ceea ce este creat din pasiune, atrage, convinge și fascinează iubitorul de frumos.

Iubitorii de artă pot vizita expoziția de artă plastică „Arad, mon amour” în perioada 22 august – 03 septembrie 2023, în mod gratuit, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, în cadrul spațiului cultural de expunere, Artoteca Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad (str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj I).


 

Categorie: Vernisaje / Expoziții
Etichete: Arad mon amour, artă plastică, Biblioteca județeană A. D. Xenopol din Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] REZUMATUL cazului femeii ucise sub ochii fiicei sale din neglijența vatmanului este la fel de trist ca evenimentul în sine: VINOVAT e HAZARDUL…
Articolul următor
Cinci vitezomani au rămas fără permis după ce au circulat cu peste 200km/h pe A1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe