Falcă, la telefon: „Nu credeam că Bibarț E O ȘOPÂRLĂ așa mare. AM GREȘIT atunci când l-am desemnat pe Bibarț. Lucrurile au mers până când cineva L-A ÎNCĂRCAT pe Bibarț” [AUDIO]

bîlceaăbibarț falcă
Distribuie:

 

Despre ipocrizia politicienilor, despre „n-ai mamă, n-ai tată” în politică, despre interese și corupție – „Susținătorul PNL”, Gheorghe Falcă: „Nu credeam că Bibarț e o șopârlă așa mare. Am greșit atunci când l-am desemnat pe Bibarț. Lucrurile au mers până când cineva l-a încărcat pe Bibarț” [ÎNREGISTRARE AUDIO]

Nu se poate uita așa repede evenimentul de lansare a candidaților PNL organizat la sala Polivalentă, în 7 februarie 2020. Dacă noi am putea trece ușor peste, având în vedere că l-am ignorat și la acel moment întrucât am avut convingerea că este doar un show ieftin și atât, prin care PNL Arad, pe strategiile lui Gheorghe Falcă și ale Geaninei Pistru, dorea să fure startul campaniei electorale și să dea o lecție de forță atât celorlalte partide cât și masei electorale, cei 5000 de participanți la eveniment, ar fi bine să nu uite. Dincolo de spectacolul penibil, un concurs de dat „limbi în cur” celor care pe mulți i-au făcut oameni ( prin angajări, pe salarii nu de neglijat, în toate instituțiile statului din acest județ, prin contracte dedicate firmelor „agreate” etc), lansarea candidaților a avut și multe lupte de culise despre care nimeni nu pomenește. La acel moment, pe valul partidului era Sergiu Bîlcea și nimeni nu-și imagina că „tânăra speranță” nu va fi în stare să-i facă față. Nu e un secret pentru nimeni faptul că Bibarț nu a fost o opțiune pentru PNL Arad în ceea ce privește candidatura pentru primăria Arad și asta din motive și răfuieli din interiorul partidului dar și din convingerea că acesta nu este pregătit pentru ocuparea funcției. La acest capitol, putem fi de acord până și cu Gheorghe Falcă, oricât l-am contesta în general: Călin Bibarț, chiar dacă este marioneta perfectă, NU este compatibil cu această demnitate publică, are alura unui funcționăraș mediocru, are un discurs pueril și nu poate nici măcar mima că este pus pe fapte mari, iar în ochii lui Gheorghe Falcă  „este o șopârlă mare” și atât.

Sergiu Bîlcea a fost prezentat arădenilor de însuși Gheorghe Falcă, printr-un comunicat de presă ca fiind:

„ Acest om tânăr, cu experienţă foarte bună în managementul privat, cu un parcurs natural în administraţia locală – consilier local, apoi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, susţinut pe deplin de echipă, este Sergiu Bîlcea. Desemnat candidat pentru Primăria Aradului, Sergiu a făcut cu curaj un pas în faţă. Pentru că asumarea posturii de candidat, o ştia Sergiu încă de anul trecut, presupune curaj. În primul rând, e vorba de îndrăzneala de a te expune scrutinului public. De când a fost desemnat candidat de primar, fiecare gest, fiecare acțiune administrativă sau politică a lui Sergiu Bîlcea, au fost altfel judecate şi cântărite. Şi e foarte bine că s-a întâmplat aşa, mai ales că, făcându-şi excelent treaba la Consiliul Judeţean, Sergiu a trecut cu brio testul. Pentru că Sergiu Bîlcea ştia că are în spate o echipă care îl susţine, care crede cu adevărat că acum e vremea unui schimb de generaţii. Echipa liberală ştie că Aradul are nevoie de oameni cu energia şi curajul tinereţii, dar şi cu un parcurs matur şi profesionist în carieră. Această echipă, începând de la mine şi până la domnul Călin Bibarţ, i-a acordat prin vot încrederea deplină. N-au existat, în niciun moment, motive care să ştirbească această încredere, n-au existat nici voci care să conteste public candidatura lui Sergiu Bîlcea, n-au existat nici persoane care să-l contracandideze în interiorul echipei. Nimic altceva decât zvonuri şi speculaţii. Mici intrigi care contestă sondajele, deşi acestea îl califică şi ele pe Sergiu Bîlcea, iar pe mine, personal, mă creditează constant cu peste 50% încredere în percepţia publică, fiind singurul politician arădean care se bucură de acest scor. Pentru că, aşa cum spuneam, încrederea ţi se acordă când schimbi lucrurile în bine. Când laşi oraşului peste 200 de milioane de euro atrase din fonduri europene, bani cu care un primar tânăr, profesionist şi energic, ca Sergiu, va face o treabă excelentă, schimbând în continuare oraşul”.

„Suntem un partid mare și serios. Nu ne răzgândim de azi pe mâine”,

spunea Falcă în februarie 2020. Păi, cum? Între timp ați devenit un partid mic și neserios? Cum ați căzut în derizoriu? Cât de ipocrit și de penibil să fii?

Ce spunea Gheorghe Falcă, de fapt, în culise despre evenimentul „olimpic” de la Polivalentă, reiese cât se poate de concludent dintr-o înregistrare audio a unei conversații telefonice, când maestrul de ceremonii ipocrite de partid, încerca s-o convingă pe fosta soție a lui Sergiu Bîlcea să participe și ea la sceneta din seara lansării, ca o „soție iubitoare” care să primească „buchetul galben” de la „candidatul Sergiu”, în prezența și în aplauzele amantei Geanina Pistru. O telenovelă penibilă în regia Gheorghe Falcă. Pentru cine are răbdare să asculte integral, conversația este un veritabil autodenunț în ceea ce-l privește pe Gheorghe Falcă cel puțin în ceea ce privește relația Pro Arhitectura – primăria Arad și o dovadă incontestabilă a caracterului oamenilor politici. De fapt, a lipsei de caracter a acestora. O dovadă incontestabilă a faptului că nu există nicio legătură între imaginea reală a politicienilor și imaginea vândută pe afișe, în discursuri și-n postări electorale. O dovadă a „familiei de interes”. O dovadă despre cât ne mint, despre cât teatru sunt capabili să joace numai să primească votul spectatorilor. Despre cât de naivi sunt arădenii dacă, după 16 ani, mai cred tot ce le spune Gheorghe Falcă.

În oglindă, „puritatea” lui Sergiu Bîlcea

– candidatul, astfel cum ni s-a tot autodescris prin postările sale publice dar și cum ne-a fost prezentat de Gheorghe Falcă, ni se dezvăluie doar o creatură hidoasă, de bărbat debusolat și extrem de agresiv, capabil să-și agreseze la beție nevasta punându-i cuțitul la gât, un bărbat plin de datorii și care uită să le restituie, un politician care preferă să plătească pensia alimentară „la negru” pentru că nu poate justifica 2000 de euro/lună! Cam asta este pe scurt imaginea reală a lui Sergiu Bîlcea, liberalul care nu contenește să ne ceară votul – acesta fiind un rezumat despre caracterul său, extras din înregistrarea audio atașată la finalul articolului.

Sergiu Bîlcea, 8 februarie 2020, după lansarea oficială a candidaturii sale:

#AradulFrumos#EchipaPNL Am curajul să mă gândesc la Aradul frumos, pentru că intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Cea mai mare dorinţă a mea este să le construim copiilor noştri un viitor aici, acasă, la Arad, într-un oraş frumos, curat, sănătos, verde de la un capăt la altul! Le mulţumesc celor 5 000 de liberali care au susţinut lansarea candidaturii mele pentru Primăria Arad, suntem cea mai puternică echipă! Pornim la drum, cu gânduri bune şi conştiinţa curată, cu convingerea că vom scrie împreună istoria Aradului! Cu Dumnezeu înainte!” – câteva fotografii care surprind atmosfera lansării, în galeria foto de la finalul articolului.

Sergiu Bîlcea, 4 martie 2020:

„#Construim_Împreună
#Echipa_PNL este sudată prin muncă, lupte pentru Arad, competiții câștigate. Continuăm cu încredere împreună într-o perioada importantă pentru Arad, pentru România.”

pnl arad

Sergiu Bîlcea, 9 martie 2020:„ Mulțumesc pentru încredere colegilor din PNL: candidatura mea pentru funcția de primar al Aradului a fost validată de Biroul Politic Național, împreună cu candidatura domnului Iustin Cionca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. Suntem la un început de drum care deschide o nouă etapă de dezvoltare a Aradului. Sunt convins că împreună, în echipă, vom reuși!”.

Sergiu Bîlcea, 23 iulie 2020:  „Sunt un om cinstit, pentru care respectul şi adevărul sunt repere importante. Vin din mediul privat, unde meritul şi munca, respectul pentru cuvântul dat aduc succesul, unde cu minciuna şi viclenia nu ajungi departe. Cred că este un model de folosit şi în politică. În PNL, sunt un partener corect, joc în echipă şi mă uit cu încredere în ochii colegilor.”

Astfel, imaginea vândută arădenilor a lui Sergiu Bîlcea era cea a tânărului muncitor, care provine din mediul privat unde s-a descurcat de minune, este pus pe fapte mari în administrația locală arădeană astfel încât „Aradul să strălucească” și punct. Sergiu Bîlcea acum e istorie și a țșpea roată la căruța PNL care trebuie să-l „susțină” pe Călin Bibarț. Despre cum s-a descurcat în mediul privat, circulă informații cu privire la o datorie din anul 2012, de 500.000 de euro ( înainte de campania electorală de atunci) născută printr-un contract semnat cu un partener al său de afaceri și apropiat la acel moment, căruia i-a promis printre altele și părțile sociale din societatea comercială pe care o deținea dar „onestul om de afaceri”, Sergiu Bîlcea, din acel moment nu i-a mai răspuns la telefon, darămite să-i restituie suma sau să-i cedeze părțile sociale promise. Partenerul și-a reactivat intenția de recuperare a sumei, fix în 2020, imediat după lansarea candidaturii lui Sergiu Bîlcea și a revenit în România ( el fiind român stabilit în Austria) să-și rezolve problemele. Dacă și-a recuperat cei 500.000 de euro nu am aflat încă dar știm sigur că după „descălecatul austriacului la Arad”, Sergiu Bîlcea a intrat în dizgrație și a fost tras pe linia moartă a candidaturilor cu Geanina Pistru la pachet.

Episodul doi al ipocriziei politice l-au turnat aceiași protagoniști, odată cu lansarea direct pe afișe a „candidatului de rezervă”, Călin Bibarț. Lacrimi și suspine pe la spate, zâmbete și încurajări pe față, ce mai, o piesă ieftină parcă special regizată pentru PNL Arad de actorul Ionel Bulbuc să nu zică spectatorii că el n-a făcut nimic pentru partidul iubit. Rezerva Bibarț a intrat în joc dar nu face decât să confirme afirmațiile lui Gheorghe Falcă în ceea ce-l privește: „ Bibarț e o șopârlă așa mare”. Și, putem afirma orice la adresa lui Gheorghe Falcă, dar nu putem afirma faptul că, mai bine ca el, ar putea ști cineva cum și cine este de fapt Călin Bibarț și, până și pe el l-a uimit…

„Lucrurile au mers până când cineva l-a încărcat pe Bibarț” este concluzia lui Gheorghe Falcă cel care știe „mai multe despre Bibarț, care continuă cu mizeria”…

Apropo, cine „l-a încărcat pe Bibarț” și „cu ce”? Cine este păpușarul lui Bibarț? ( că numai naivii mai cred că Bibarț poate lua decizii de capul lui în viață în general și în partid, în special). Serviciile și „anturajul” care-l include pe Florian Coldea? Ar fi bine să avem parte de un moment de sinceritate din partea lui Gheorghe Falcă și să aflăm tot ce știe despre Călin Bibarț, pentru că știe! Și, putem presupune, că tot ce știe nu are nicio legătură cu imaginea de băiat bun, modest, muncitor a pagubă și din popor cu care, cu atâta lejeritate, ne bombardează de câte ori are prilejul, Călin Bibarț. Și, putem presupune și că, această înregistrare a ajuns și la Călin Bibarț, motiv pentru care, din orgoliu, și-a început campania în paralel cu Sergiu Bîlcea chiar din 8 februarie, în ciuda faptului că nici el însuși nu crede că este pregătit pentru această funcție. Or, doar din orgoliu și din dorința să te răzbuni pe Gheorghe Falcă să-i amăgești pe arădeni, e lipsă de responsabilitate politică și e imoral.

Conversația integral:

Categorie: Politice
Etichete: alegeri locale 2020, Calin Bibart, Geanina Pistru, Gheorghe Falca, Iustin Cionca, lansare candidați PNL 2020, PNL, primaria arad, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
Desfășurarea procesului educațional la Universitatea de Vest din Timișoara în semestrul I al anului universitar 2020-2021
Articolul următor
„De sudori va fi nevoie în curând și pe LUNĂ, și pe Planeta MARTE”

3 comentarii. Leave new

  • Nu e de mirare! Se ceartă între ei ca la ușa cortului. Orice acțiune, nu vezi numai ură,bârfe și promisiuni de funcții. Urmează ziua de plată ….După alegeri toată echipa „Bibi „vine să ceară …De unde atâtea posturi? De unde atâta miere? Cred că arădeni vor fi foarte dezamăgiți de ei….Și urmează o perioada foarte grea….Alegerea perfecta pentru Arad este nu ei ,nu galbeni !Punct..

    Răspunde
  • Am ajuns cel mai urât oraș! Centrul plin de magazine închise . La instituții nu auzi decât despre angajați pe pile și linie de partid . Dacă nu aș fi auzit acest „audio”votam Bibart, dar așa. ..Dacă șeful tău ,susținătorul tău din emisiune, te face mizerie și șopârlă , noi oamenii de rând ce să mai înțelegem? Unde a ajuns prostia? Ei spun de Fifor că nu este arădean și că nu are ce căuta aici….DA Falcă o spune clar , că la Bibart îi plac „mizeriile. …Votez PSD clar..

    Răspunde
  • Actualizati-va informatiile, nu este cea mai mare nesimtire a candidatilor PNL. Voi nu vedeti ce campanie murdara fac, cum au monopolizat institutiile publice si ziarele din Arad si ce fraude si furturi in cel mai josnic mod practica, sub forma achizitiilor de servicii si bunuri? E o caracatita mafiota, se perie unii pe altii de te scarbesc si sunt increzatori ca in judetul asta ei sunt legea. Incalca legi in fiecare zi, ba vor s-o faca si de la Bucuresti, Toate evenimentele recente sub egida institutiilor tutelate de CJA sunt campanie electorala abuziva, cu persoane chemate sa asiste si certate ca nu aplauda! Mai intrati un pic in institutiile astea, aveti ce vedea si auzi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie